Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
Dras
Novinec

bodykit za astro G??

Napisal/-a Dras Ne jan 08, 2006 5:01 pm

pozdravljeni

zanima me kje do do bodykita za atsro G 5vratno??? zanimajo me predvsem trgovine kje bi se dalo dobit??? lahko tud samo posebej odbijači!! ;) ali pa če mogoče kdo kaj takega dela oz. prodaja naj se mi prosim javi oz. pusti psoročilo na PM!!! HVALA

Lp

Uporabniški avatar
RKay
Stalni uporabnik

Napisal/-a RKay Ne jan 08, 2006 5:47 pm

A3M, nimajo ga pomoje na zalogi, naročit se ga pa zihr da(maš v trgovini njihovi katalog).

Aja pa kaka astra pa je to??? lahk daš kako sliko gor!!!

Uporabniški avatar
Dras
Novinec

Napisal/-a Dras Ne jan 08, 2006 10:48 pm

to je model pred ta novo!!! ;) drugače se pa bom pozanimal v A3m-u!! a kaj pa kake online trgovine?? ima kdo kake linke kje bi se dalo daročit??

Lp

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Ne jan 08, 2006 10:59 pm

evo se zravn pridruzujem drugc je to taka astra(sam da je moja karavan) evo link....najdu bos kej tud za svojo k jst sm isto temo odpru....

http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... hp?t=39274

aja pa ce najds kej pamtnga jav se men....
Slika

Uporabniški avatar
ghost rider
Novinec

Kraj: RS

Napisal/-a ghost rider Po jan 09, 2006 1:37 pm

Js sm mojo astro G vse predelu in preden sm začel, sm pou sveta obrnu preko neta.
Pravega bodykita ne boš nikjer dobu, ker vsak k ma body kit na astri G, ga je sam nardiu doma. Da se pa velik dobit odbijačov pragov.... MSdesign, Carzone special, Lumma tuning, Rieger, Rb- tuning, Friedrich tuning itd. Če se ti pa ne mudi kaj preveč, pa če te zanima, bom js v roku 1-2 mesecev proda moj zadnji odbijač rieger. Če te še kaj zanima....
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov