Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a W|zz Po jan 09, 2006 12:00 am

Za na hrvaško mislim da rabiš nalepko tudi če maš EU tablco. Sicer smo bli pa mi na hrvaškm že zloo velikrat (vikend dol..) pa na avtu nimamo nalepke pa še nikol ni blo problemov. A res tok težijo zarad tega?

sevnican, kolk star avto pa mas? Katere barve? Ce je star je lahko barva okol nalepke obledela in se bo poznal, tut po ksnem na izi hitrem poliranju ...

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid Po jan 09, 2006 12:21 am

No ko smo že glih pr nalepkah, bi pa jaz vprašal s čim je najbolše odstranit lim ko ostane pod napisom(značka), če je barva metalik, pa da barva se ne poškoduje ali da barva potem zbledi
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***

Uporabniški avatar
sevnican
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a sevnican Po jan 09, 2006 6:14 am

W|zz je napisal/-a:sevnican, kolk star avto pa mas? Katere barve? Ce je star je lahko barva okol nalepke obledela in se bo poznal, tut po ksnem na izi hitrem poliranju ...

Twingo, črn, letnik 98.

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate Po jan 09, 2006 8:55 am

"Aceton" za nohte pucat. Ne taprav aceton ampak tist nadomestek k je narjen na bazi enih olj... punco vprasi, pa bo vedla kaj je. Pr men je sel lim brez problema dol, smola pa tud.
Slika

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Po jan 09, 2006 11:39 am

sevnican je napisal/-a:
ManIAK je napisal/-a:Zagrej z navadnim fenom za lase sušit, da se zmehča, pol pa počasi vleči dol... Ponavadi ostane gor lepilo, ki pa gre z wd-40 in krpico (z seveda malo truda) brez sledi dol.. To je moj način, če pa kdo ve kakšnega bolj dovršenaga pa kr na plan z njim... :P

Lp

To sem že tudi sam razmišljal, vendar je zaenkrat še premrzlo, tako da bom počakal na pomlad.

Jaz sem jo na puncinem dal dol en mesec nazaj.
Slika

Uporabniški avatar
sevnican
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a sevnican Po jan 09, 2006 12:12 pm

Nixxon je napisal/-a:Jaz sem jo na puncinem dal dol en mesec nazaj.

:D Lahko bi povedu tudi kako si jo odstranil.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Po jan 09, 2006 12:19 pm

Navadn jediln olje je za smolo in za lepilo čist dober, pa še svet se pol avto.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Kraj: zabji raj

Napisal/-a Jorgi Po jan 09, 2006 12:24 pm

jest magnetno odsvetujem...pri mojem kolegu..crn seat, crn volvo...na obeh se pozna na laku...ni umazanija, ampak se zaradi tresljajev poskoduje in ko po nekem casu odstranis, mas celotno povrsino, kjer je bila nalepka, drugacno od barve karoserije... Tko da se odloci, ce bos to, ki jo imas, uspesno dol spravil in se ne bo nic poznalo...potem raje nalepi...Aja, tista magnetna je bila gor samo na poteh izzven slovenije, ni bila permanentno gor...
Obey me. You'll be happier.

Uporabniški avatar
alien-w
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a alien-w Po jan 09, 2006 12:52 pm

Tako je, kot je reku Tomaz40. Po drzavah EU ne rabs met napisa SLO, ce mas EU tablco, izven EU pa MORAŠ met (kazen je cca 150 Eurov). Ce nimas EU tablce rabs met za povsod po tujini razen za po SLO. Enostavno kup magnetno.

Drgac se pa strinjam, da te nalepke so ogabne. Pa ne samo te ampak kerekoli! Tut tiste, k jih prlepjo avtohiše pa serviserji pa zdej še avtopralnce pa avtoelektričarji! WTF, jest sm use dol pobral, še napis modela, samo VW je ostal posod.
Jest drgac z nitrom ne bi tvegal, rajs uporabu fen pa cistilni bencin in polir pasto.[/quote]
Slika

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon To jan 10, 2006 11:50 am

sevnican je napisal/-a:
Nixxon je napisal/-a:Jaz sem jo na puncinem dal dol en mesec nazaj.

:D Lahko bi povedu tudi kako si jo odstranil.

Aja, bla je nekje že malenkost načeta, pa sem jo samo počasi dol vlekel. Lepilo je zelo kvalitetno, kot tudi plastika nalepke.
Slika

Andrew
Novinec

Napisal/-a Andrew Ne jan 15, 2006 4:22 pm

...jest jo ponavad pozabm dat na avto (k je magnetna) pa mi do zdej na meji ni še noben zatežil zarad tega! tko da....sej se ve iz kje smo! :D
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov