Zanima me če moram homologirat naslednje:
- original žarnice bi zamenjal z modrimi žarnicami
HVALA!

LP!
PS. Ta stran je zakon!!!!!!!!!!!!!!
ManIAK je napisal/-a:Mi mamo plave žarnice not, pa še nikol noben ni gnjavu....
Dejan80 je napisal/-a:Če misliš dat plave diode,ti odsvetujem,če pa H4 ali H7 cool blue pa mislim da nebo problema,ker ne svetijo zelo modro ampak bolj belo.
ManIAK je napisal/-a:Mi mamo plave žarnice not, pa še nikol noben ni gnjavu....
jani1234 je napisal/-a:Te sem mislil ja < H7 cool blue >
miha789 je napisal/-a:jani1234 je napisal/-a:Te sem mislil ja < H7 cool blue >
:-P
... če nimaš res preveč denarja ti svetujem, da raje kupiš katero drugo firmo "blue" luči... cena za 1 kom H7 cool blue je cca 4-4,5 kSIT--> če misliš zamenjat dolge+kratke= cc16+kSIT
...dobijo se (baumax.....) ene (za moje pojme boljše) žarnce.... mislim da se jim reče "xenon mega white" al nekaj v tem stilu.... te žarnice so mislim da 3,5kSIT za 2 kom (so v eni taki belo/prozorni škatli) ter oddajajo precej več modrine kot cool blue
....pa še držijo verjetno dlje.... ko sem mel kul blu not mi je pregorela po 2 mescih...
te pa so zaenkrt not cca3-4 mesece pa še ni blo nobene panike z njimi.....
svadreb je napisal/-a:miha789 je napisal/-a:jani1234 je napisal/-a:Te sem mislil ja < H7 cool blue >
... če nimaš res preveč denarja ti svetujem, da raje kupiš katero drugo firmo "blue" luči... cena za 1 kom H7 cool blue je cca 4-4,5 kSIT--> če misliš zamenjat dolge+kratke= cc16+kSIT
...dobijo se (baumax.....) ene (za moje pojme boljše) žarnce.... mislim da se jim reče "xenon mega white" al nekaj v tem stilu.... te žarnice so mislim da 3,5kSIT za 2 kom (so v eni taki belo/prozorni škatli) ter oddajajo precej več modrine kot cool blue
....pa še držijo verjetno dlje.... ko sem mel kul blu not mi je pregorela po 2 mescih...
te pa so zaenkrt not cca3-4 mesece pa še ni blo nobene panike z njimi.....
Te žarnice resda svetijo bolj modrikasto oz. hladno belo, ampak imajo bistveno slabšo svetilno moč kot navadne H7, H1 ali H4. Sam sem imel take H7 kupljene v Šparu za 3950 SIT za 2 kosa, pa sem jih po enem tednu dal ven, ker so slabo svetile. V bistvu so čist navadne žarnice, le stekelce je prevlečeno z neko modro barvo za steklo.
Če že bi rad kvalitetne žarnice, pol naj bojo Osram ali pa Philips, kot je že en omenil.
TITan je napisal/-a:Da se še jaz vštulim tukaj zraven. Kdo slučajno ve kje razen LeClerca (GE-allseason) se dobijo rumenkaste žarnice? Kot vem osram več ne dela all season, tko da edino če kdo ve za kake stare zaloge kje?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov