Avto laufa brez problemov,poraba (6-8l).Ma res veliko opreme,udobje,itd..Veliko truda sem že vložil vanj predvsem s homologacijo.Ma nove gume itd...Praktično ne splača se mi ga prodat,ker ne dobim tako rekoč nič za njega.Odločil sem se,da dokler bo mašina laufala jo bom mel.Z drugimi besedami dokler ne bo podlegla se bo z mano vozila okrog razen če dobim res kakšno super ugodno ponudbo.
Mam 19,5 let...To ni ne prvi moj avto in tudi zadnji ne, zato pa bom vanj vložil še nekaj cankarjev.Veselje in vstajnost me bodo pripeljali do zastavljenega cilja...
No pa poglejmo kaj mam za začetek v mislih

POčasi se topli in napočil je čas da še sam stopim v akacijo.Po nekajkratnem premisleku sem se odločil,da bom naprej poskrbel za zunajo podobo avta,ker na predstavitve ni lih lepo it z avtom ki ma zunanjost bol tko neprimerno za muziko,ki bi mi krasila kofano

Ker poznam nekaj izdelovalcev spojlerjev in precej avtoličarjev sem se odločil,da bom dal delat ABSOLUTNO nov zadnji spojler,ker ta je po besedah nekaterih pač neprimeren...Za enkrat prva stvar je zadnji spojler.
Ker bom imel za pobarvat: haubo,ogledalca in pa nekaj zadnjega konca sem se odločil da bom vse skup dal pošpricat...

Slike so sledeče:

Tak pa je moj sedaj:

To je sedaj mislim da na 1.mestu in sicer zadnji konec. (mislim pa, da je clean look ma predrag)
Povejte kaj bi vi nardili na mojem mestu...