Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
.:BoMbAsTiC:.
Stalni uporabnik

Kraj: Ajdovščina

Styling Citroena zx..vaše mnenje več kot dobrodošlo...

Napisal/-a .:BoMbAsTiC:. Po feb 06, 2006 7:26 pm

1.Zakaj bom dal denar nanj?
Avto laufa brez problemov,poraba (6-8l).Ma res veliko opreme,udobje,itd..Veliko truda sem že vložil vanj predvsem s homologacijo.Ma nove gume itd...Praktično ne splača se mi ga prodat,ker ne dobim tako rekoč nič za njega.Odločil sem se,da dokler bo mašina laufala jo bom mel.Z drugimi besedami dokler ne bo podlegla se bo z mano vozila okrog razen če dobim res kakšno super ugodno ponudbo.
Mam 19,5 let...To ni ne prvi moj avto in tudi zadnji ne, zato pa bom vanj vložil še nekaj cankarjev.Veselje in vstajnost me bodo pripeljali do zastavljenega cilja...
No pa poglejmo kaj mam za začetek v mislih :-P

POčasi se topli in napočil je čas da še sam stopim v akacijo.Po nekajkratnem premisleku sem se odločil,da bom naprej poskrbel za zunajo podobo avta,ker na predstavitve ni lih lepo it z avtom ki ma zunanjost bol tko neprimerno za muziko,ki bi mi krasila kofano :lol: ...
Ker poznam nekaj izdelovalcev spojlerjev in precej avtoličarjev sem se odločil,da bom dal delat ABSOLUTNO nov zadnji spojler,ker ta je po besedah nekaterih pač neprimeren...Za enkrat prva stvar je zadnji spojler.
Ker bom imel za pobarvat: haubo,ogledalca in pa nekaj zadnjega konca sem se odločil da bom vse skup dal pošpricat... :lol:
Slike so sledeče:
Slika
Slika
Slika

Tak pa je moj sedaj:

Slika

To je sedaj mislim da na 1.mestu in sicer zadnji konec. (mislim pa, da je clean look ma predrag)

Povejte kaj bi vi nardili na mojem mestu...
Zadnjič spremenil .:BoMbAsTiC:., dne Po feb 06, 2006 7:29 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lublancan Po feb 06, 2006 7:29 pm

dol nalepko od a3m, znak citroen, spolirat uno kar je ostal od slo nalepke, pa lepš odrezat mrežco
podpis

Uporabniški avatar
Stalni uporabnik

Napisal/-a .:BoMbAsTiC:. Po feb 06, 2006 7:33 pm

Mislim,da je mrežica taka,ker jo je grelo pa se je uvila in pa prej je bil avspuh mal majav tako da je še dodatno uničlo.Ja tisto kar je ostalo od nalepk pa sem že sprobal ampak ne gre niti s fenom dol.POleg tega je pa prav zdrsano na desni strani...Ne vem s čim...

Uporabniški avatar
Drager
Stalni uporabnik

Napisal/-a Drager Po feb 06, 2006 7:38 pm

Nalepke stran, mrežce so za kozlat, zadnji podaljšek odbijača je tut ena home made styling varianta.
Prvo zrihtaj vzmetenje ( ne samo na podn, treba tut pogledat izpravnost blažilcev, vzmeti...) zrihtat zavore (kake brembo max diske, bosch 4 zavorne ploščice), popravilo morebitnih poškodb na laku, alu platišča pa nove gume (pa ne zdej z nekimi 21˝ krom varianto pa 485/5/21 nalitimi gumami) . Ko boš naredil vse to, poglej v denarnico in potem razmisli koliko cankarjev boš zmetal na njega.
Pa ne nabavljat styling opremo tm kjer lahko kupiš burek...
L.P.
Drager
Ne vozi hitreje kot tvoj angel varuh lahko leti.
http://www.sina-logatec.si/

Uporabniški avatar
Stalni uporabnik

Napisal/-a .:BoMbAsTiC:. Po feb 06, 2006 7:46 pm

Ja kar se tiče vzmetenja.Ma vzmeti stare 1 leto,podvozje isto staro,ma nove športne zavore pa diske.Blatižniki so bili lani maja homologirani skupi z vzmetmi.(piše v homol. kartončku.Avto je znižan tam okrog 30mm.Najbrš ga bom še za kakih 20mm.Vse na easy...Gume mam nove in jih tud ne mislim zdej novih kupovat pa tud s feltnami rata problem,ko je treba vse širit.
Sej zato pa hočem menjat vsaj zadnji spojler ker je homa made pa še to bol na 123...
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov