Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

ernad
Nov uporabnik

Kraj: slovenj gradec

homologacija nexia

Napisal/-a ernad Po feb 06, 2006 7:03 pm

lep pozdrav folk.mam eno vprasanje,kupo sem nexio 97 letnik gtx,vsa oprema .avto je znizan apex, homologiran in atestiran,neki pa me muci ,na avtu imam se spojlere in prage ter zadaj odbijac v njem pa sta dva powerfull ispuha,ni pa homologirano,,a se da kaj nardit,lepo prosim, a se da kaj resit,hvala pocas furite
...

Uporabniški avatar
RKay
Stalni uporabnik

Napisal/-a RKay Po feb 06, 2006 7:06 pm

dj mal po forumu poišč (uporabi iskanje), ker sm neki na forumu zasledil da za te auspuhe homolomo sploh ni :?
Nevem nč.

Uporabniški avatar
Sky_Walker
Novinec

Napisal/-a Sky_Walker Po feb 06, 2006 7:19 pm

Jaz ti lahk z lahkoto naredim papir za powerfull sem sam šel s tem papirjem homologirat tako kot tudi moji štirje kolegi... Pri Trtinjeku v MBju pride ta papir 5k...

LP
RK Slovenija

Uporabniški avatar
nightrider31
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a nightrider31 Po feb 06, 2006 8:38 pm

_WeSt_ je napisal/-a:Jaz ti lahk z lahkoto naredim papir za powerfull sem sam šel s tem papirjem homologirat tako kot tudi moji štirje kolegi... Pri Trtinjeku v MBju pride ta papir 5k...

LP

in potem bo zopet jok in stok ko nekdo ne bo mogel narediti homologacije z original papirji :evil: :evil:
Slika

Uporabniški avatar
Sky_Walker
Novinec

Napisal/-a Sky_Walker Po feb 06, 2006 9:06 pm

Jah ne vem v čem je zaj problem o nekem jokanju... wharever vglavnem da se to homologirat z "fake" papirji

LP
RK Slovenija
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov