@Jasminko: Me veseli, da imava podoben avto

A imaš mogoče to ponudbo v elektronski obliki, pa de mi jo pošlješ po mailu?
Ja sem s Trebnjega. In en tak Smart se že voz po Trebnjem.. sam de je črn s črnim trinidonom...
@S|icKeR: Ne nimam tam parkplaca najetga, sam ne rad parkiram nekje blizu šanka..

Morda si že kdaj vidu kje parkiram, kadar sem v motelu..
@S|icKeR & Jasminko & Co.: Niso to predelave v smislu tunanja in stylinga, ampak v predelavi cokpita...

S|icKeR ve, da sem majhne rasti (za druge: imam 117cm) in zato moram predelat voznikov sedež (da vidm ven na cesto

) in stopalke (da lahko gasiram in bremzam

) In pr tem avtu je to precej bolj komplicirano kot pri ostalih (beri R5 in R Clio (beri moja predhodna avtočka)). Doma sem že imel Smarta, ki sem ga hotu kupt (ta ke se trenutno voz po Trebnjem), vendar nisem našel pravega človeka, ki bi mi avto ustrezno (beri po mojih željah) predelal... Pol sem ga vrnu, nato se je pa kot iz nebes pokazala situacija, da zna nekdo celo to narest... in sem kupu tega Smarta, ke ga mam pač...
Ko bo avto narejen ga boste videli tudi tu na netu, bom mal prlimal fotke, de si boste sploh predstavlal kako to zgleda...

)
S|icKeR: avto boš v Trebnjem videl v cca. 3-4ih tednih, ko mi ga predelajo, ko mi zatemnijo stekla, ko dobim tablce (po naročilu:) rok dobave je 60dni

) in ko dobim vse papirje za predelavo...
Bom pa prodal mojga Cliota, ke je predelan za "malega" človeka (beri šoferja), tko, de če kdo pozna kakšenga od 100 do 130cm velikega fanta/punco, ki bi imel/a rad/a diesla, nej mu/ji jav/i, da se prodaja predelan avto z vsemi papirji.
lp
Prosko