Tomcatter je napisal/-a:Mi mamo potrošnjo 6 litrov (sicer se pelemo samo po avtocestah), problema ni še nič naredil, je pa že blo potrebno olje dolivat (kot z vsemi dilzi), zmogljivosti so pa več kot dobre za tak motor.
Za mene super motor
Tomcatter je napisal/-a:Mi mamo potrošnjo 6 litrov (sicer se pelemo samo po avtocestah), problema ni še nič naredil, je pa že blo potrebno olje dolivat (kot z vsemi dilzi), zmogljivosti so pa več kot dobre za tak motor.
Za mene super motor
kris je napisal/-a:Da je treba pri vseh dizlih dolivat olje se pa ne bi ravno strinjal doma imamo alfo gt, kio sorento, pri punci pa renault clio, bmw 530 d in pri nobenemu od naštetih ni potrebno dolivat olja. Kot so napisali v avto magazinu je to lastnost štirivaljnih tdi motorjev.
istvan je napisal/-a:kris je napisal/-a:Da je treba pri vseh dizlih dolivat olje se pa ne bi ravno strinjal doma imamo alfo gt, kio sorento, pri punci pa renault clio, bmw 530 d in pri nobenemu od naštetih ni potrebno dolivat olja. Kot so napisali v avto magazinu je to lastnost štirivaljnih tdi motorjev.
Blagor se tebi. Naša 156 multijetka ga popije okrog 2,5 litra na 5000km. Takoj ko je bila nova nič, potem pa vedno več (trenutno 60tkm).
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov