Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

puntoshark

Napisal/-a puntoshark Pe jan 20, 2006 3:43 pm

ma idi polirat ... pa boš videl....

najprej je blo treba dol spravit lak kar ni šlo z lavo ker sem notranji del felne pustil pobarvan.... na pormašino daš glavo z različnimi granulati...
od 60 do 400... brusiš felno... enakomerno.... no pol vzameš 600, 800. 1000 ročnega.... papir... brusiš ko budalo... pol pa sem poliral na koncu z eno pasto iz forstingerja v zlato črni tubi okol 5 evrov stane... crome polish... al nekaj takega.... iz ebaya pa sem si naročil glave iz flanele in glave iz blaga... in najprej z roko nanesel pasto pol pa z temi glavami iz flanele... in blaga.. z pormašino... ki more met vlke obrate... aja.. pozabite glave iz filca... stran vržen denar...

kakorkoli... dečki.. že dolgo sem prijavljen na tem forumu... ne sodelujem na tem forumu.. ker vas je tukaj polno takih bedakov ki mislite da ste požrli vso znanje..

SPRAVI SE POLIRAT ENE FELNE PA BOŠ RAZUMEL ZAKAJ JIH SAM VEČ NEBI POLIRAL... OZIROMA BI RAJ PLAČAL DA MI JIH NEKDO POLIRA..

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Pe jan 20, 2006 3:50 pm

z lavo si šol odstrant lak :bonk

1.nevem zakaj pišeš pol če smo sami bedaki. :roll:
2.prekršil si pravilo foruma 1.2 :con
3. fant že 2 ne uporabljaj VELIKIH ČRK (oz. isklopi caps lock) ker to pomeni dretje
4. nemorš polerat s pasto za crom :lol: aluminij
5.tehnika brušenja ti pripomore k lažjemu poliranju...
6.tehnika poliranja ti pripomore k lažjemu poliranju....

očitno nisi imel znanja ko si se spravil v tak prijekt.... zato če si sam spoliral feltne...
te tvoje feltne k si jih spoliru niso spolirane do konca ker... če bi bla bi se vidu v feltno tko kot se v špegu ne pa da so feltne motne...

zdej pa mal razmisl od kje mi to... če pa neboš dojel ti bom pa povedu

puntoshark

Napisal/-a puntoshark Pe jan 20, 2006 3:57 pm

ej otrok.. pišuka a si prfuknjen... z lavo nisem hotel odstranjevati barve ker bi odstranil barvo tud drugje ... ne samo tam kjer sem hotel.. nauči se brat pa pol bodi pametn...

sicer pa... KAJ TE BRIGA ČE PIŠEM Z VLKIMI...

svobodna odločitev ... će pa te moti ne beri....

puntoshark

Napisal/-a puntoshark Pe jan 20, 2006 4:00 pm

dj_em je napisal/-a:z lavo si šol odstrant lak :bonk

1.nevem zakaj pišeš pol če smo sami bedaki. :roll:
2.prekršil si pravilo foruma 1.2 :con
3. fant že 2 ne uporabljaj VELIKIH ČRK (oz. isklopi caps lock) ker to pomeni dretje
4. nemorš polerat s pasto za crom :lol: aluminij
5.tehnika brušenja ti pripomore k lažjemu poliranju...
6.tehnika poliranja ti pripomore k lažjemu poliranju....

očitno nisi imel znanja ko si se spravil v tak prijekt.... zato če si sam spoliral feltne...
te tvoje feltne k si jih spoliru niso spolirane do konca ker... če bi bla bi se vidu v feltno tko kot se v špegu ne pa da so feltne motne...

zdej pa mal razmisl od kje mi to... če pa neboš dojel ti bom pa povedu

učil me je UPORABNIK KOVČEK... in tud moje feltne so ble kot špegu... in ja.. uporabnik kovček tud polira z to pasto... slika pa izvira po prevoženih 40 tisoč kilometrih....

valjda da je motna če je alu malo oksidiral pametnjakovič.-... go home pod mamino krilo...

puntoshark

Napisal/-a puntoshark Pe jan 20, 2006 4:03 pm

aja ... pa ime,l sem polirane felne ko ste vi še samo vohali da to obstaja... oziroma da to lahko sam narediš...
kovček mislim da je bil prvi na forumu... jas sem bil drugi...

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Napisal/-a dj_em Pe jan 20, 2006 4:05 pm

ja čist si hud zdej :bonk

edit: k si tok pameten pa povej kaj se dogaja s kovino k jo poleraš...
kaj to sploh poleranje je :?:

Uporabniški avatar
eentox
Uporabnik

Napisal/-a eentox Pe jan 20, 2006 4:10 pm

puntoshark loh bi se mau umeru :evil: sj ne rečem, mogoče poznaš postopke kako to delaš samo ni pa treba tut druge podcenjevat, ker tut ti najbrž nisi najbolši če se morš tok hvalit :roll: :roll:
Chuck Norris je enkrat prišel dvakrat

puntoshark

Napisal/-a puntoshark Pe jan 20, 2006 4:19 pm

nisem hud... sam prezveze se mi zdi ker nekateri podcenjujete in predstavljate zadevo kot da je otročje lahka .. pa ni.,.. povejte ralno... za eno felno rabiš od 4 do 8 ur trdega dela...

tvoja vprašanja pa se ne nanašajo na temo.. in nisem strojnik oziroma kemik da ti bom razlagal definicije poliranja in sestave aluminija...

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Napisal/-a dj_em Pe jan 20, 2006 4:22 pm

lenivec je napisal/-a:wtf dj_em ti si retardel al kaj? tip je felne spoliran in očitno ma izkušnje... ti jih očitno še nisi. zakaj mu že pamet soliš?

stari jest sem tut že marsikej poleru....
jest nobenmu ne solim pamet...sam je sam začel s prepirom....
iskušnje gor dol.... valda vsak se uči po svoje sam ni treba žalt celga foruma zarad tega....

;)

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Napisal/-a dj_em Pe jan 20, 2006 4:24 pm

puntoshark je napisal/-a:nisem hud... sam prezveze se mi zdi ker nekateri podcenjujete in predstavljate zadevo kot da je otročje lahka .. pa ni.,.. povejte ralno... za eno felno rabiš od 4 do 8 ur trdega dela...

tvoja vprašanja pa se ne nanašajo na temo.. in nisem strojnik oziroma kemik da ti bom razlagal definicije poliranja in sestave aluminija...

ti bom jest na hitr povedu.... valda rabš več kot en dan da spoliraš 4 feltne tko kot se šika... ni dvoma...

vendar pri poliranju gre za odstranjevanje neravnih površin, in nesnage ki se nabira.... en del se naredi z brušenjem ostali del pa s poliranjem...

LP

Uporabniški avatar
Liquid
Moderator foruma

Kraj: ob smaragdni reki

Napisal/-a Liquid Pe jan 20, 2006 4:29 pm

ajde pomirte se,tema naj bo čimbolj kunstruktivna :!:

dj_em:umiri se ker točno vem zakaj si odprl to temo,kot že prvo ki je bila izbrisana,zato umiri se,nekateri imajo izkušnje,ti pa govoriš vse tako na splošno kot bi govoril jaz,ki se niti dotaknil še nism polir paste,pametovat ni težko,zato MIR in ja pisal sm z velikimi,mogoče je bil to moj namen,al me boš opozoril naj izklopim caps lock :?:

puntoshark

Napisal/-a puntoshark Pe jan 20, 2006 4:55 pm

dj_em je napisal/-a:
lenivec je napisal/-a:wtf dj_em ti si retardel al kaj? tip je felne spoliran in očitno ma izkušnje... ti jih očitno še nisi. zakaj mu že pamet soliš?

stari jest sem tut že marsikej poleru....
jest nobenmu ne solim pamet...sam je sam začel s prepirom....
iskušnje gor dol.... valda vsak se uči po svoje sam ni treba žalt celga foruma zarad tega....

;)

ka pa si ti poliru otrok...

za sabo imam že 9 avtomobilov od tega 6 solidno porihtaqnih in predelanih... ko še nekateri niste meli izpita sem imel 17 col na puntu... trenutno sem na 19 ih colah... ki jih ne bom poliral ker se porabi preveč časa... enostavno....

ti pa verjetno razn kakih malih koščkov še nisi poliral.. spravi se polirat felne pa pol pametuj....

a sploh veš kok te stane materjal za poliranje...

nimaš blage veze

šmirgl glave
90 ka 2700 sit
150 ka 3000 sit...
250 ka 5000 sit...
400ka.. ki je bj the vaj ne dobiš skorajda nikjer.. 8000 sit...
ena tuba polir paste grobe 5 eur
najcenejš vrtalka z nad 3000 obrati 15 sit... po koncu poliranja je bla hin...

glave iz blaga ki jih btv ne dobiš nikjer v slo... na ebayu sta bile 65 evrov z poštnino...

da ne štejem svojega časa... 18ka je pač malo večja kot tvoje 14ke...

vglavnem lgavni si... idi raj dam k mamici se jokat...

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Napisal/-a dj_em Pe jan 20, 2006 7:56 pm

Liquid je napisal/-a:ajde pomirte se,tema naj bo čimbolj kunstruktivna :!:

dj_em:umiri se ker točno vem zakaj si odprl to temo,kot že prvo ki je bila izbrisana,zato umiri se,nekateri imajo izkušnje,ti pa govoriš vse tako na splošno kot bi govoril jaz,ki se niti dotaknil še nism polir paste,pametovat ni težko,zato MIR in ja pisal sm z velikimi,mogoče je bil to moj namen,al me boš opozoril naj izklopim caps lock :?:

dj_em je napisal/-a:feltne prodane tko da zarad mene se lahko tem zaklene ker to več nebom počel jast....

LP

škoda da moram sam sebe citerat :roll:

puntoshark: no coment :roll:

puntoshark

Napisal/-a puntoshark Pe jan 20, 2006 9:17 pm

ne sej ne rabiš komentirat.. sam ne pametuj o stvareh o katerih razn da si načitan iz forumov nimaš pojma... :roll:

Uporabniški avatar
J`Mavr0
Novinec

Kraj: Maribor-[okolica]

Napisal/-a J`Mavr0 Sr feb 22, 2006 9:15 pm

ne sej ne rabiš komentirat.. sam ne pametuj o stvareh o katerih razn da si načitan iz forumov nimaš pojma...

Zaključek :P, pametovanje dj_em se ne splača pa poste nabijat

lp;
Jernej
Slika

Uporabniški avatar
Štrubelj
Uporabnik

Kraj: Nemogoče določit

Napisal/-a Štrubelj Če feb 23, 2006 2:16 pm

In koliko te v SIT pridejo lepo spolirane feltne - brez cene feltne, samo delo in materjal porabljen za to? Recimo ene povprečne feltne 15, 16 col.

PiNkZ PoWeR
Novinec

Kraj: maribor

Napisal/-a PiNkZ PoWeR So feb 25, 2006 6:49 pm

in vem tolko kot nič o poliranju mi je že žal kaj sem bral jebemo ej rad bi feljuge spoliral ali pa vsaj malo olepšal, kaj prečitam bedarija sej nimam nič proti kreganju sam rabu bi čim boljši potopek poliranja.... aja pa še 3 čike sem poleg skadiu... :?

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Napisal/-a dj_em So feb 25, 2006 8:26 pm

J`Mavr0 je napisal/-a:
ne sej ne rabiš komentirat.. sam ne pametuj o stvareh o katerih razn da si načitan iz forumov nimaš pojma...

Zaključek :P, pametovanje dj_em se ne splača pa poste nabijat

lp;
Jernej

hmm ja sej nekdo ki študira metalurgijo res nekam v tri krasne nabija a ne....
puntoshark: ti si pa svoje dokazu s čem ti vrednotiš znanje o kovinah... ej k boš na 22" boš mel še več pojma.. verjem deluje ;) :roll:
J`Mavr0: n00b en povej kako pametno... :!:

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Napisal/-a dj_em So feb 25, 2006 8:29 pm

PiNkZ PoWeR je napisal/-a:in vem tolko kot nič o poliranju mi je že žal kaj sem bral jebemo ej rad bi feljuge spoliral ali pa vsaj malo olepšal, kaj prečitam bedarija sej nimam nič proti kreganju sam rabu bi čim boljši potopek poliranja.... aja pa še 3 čike sem poleg skadiu... :?

fant tko je pejt na kak sejem v tujino k majo restavrirane avtomobile itd...
tam kupiš prave zadeve...

zdej je pa čist odvisn če maš feltno polakirao.. morš najprej lak doldat... pol pa če ni nobenih praskic.. polir pasta pa eno goro cunj....
pol pa poliraj in poliraj s krožnimi gibi dokler ne prideš do željenega rezultata....

LP
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov