torej pa začnimo
imam avto uvožen iz nemčije

v nemški prometni imam vpisano da je vozilo spuščeno da imam remus zadnji spojler in malo morje dimenzij gum in platišč od 14 do 17

nemško prometno sem si ravno iz tega razloga preden sem avto registreral skopiral ker pol k avto registreraš jo oni uzamejo
sedaj pa nastopi problem
V slovenski homolomo kartončku ne najdem nobenih podatkov o remusu al pa zadnjemu spojlerju ali pa o tem da je avto spuščen ? vpisano pa imam malo morje dimenzij gum in platišč .... u glavnem fora je zdej u tem k jaz sm šu najprej na LPP se to pozanimat pokazu sm jim homologacijski kartonček in fotokopijo nemške prometne in so mo rekl da moram it u maribor u štajerskia vto dom ker so tm delal homologacijo seveda sm se pozanimu če bo treba kej plačat oz sm jim dal vedet da jaz ne mislm ceu življenje plačvat te njihove traparije k se skos neki zmišljujejo k pelem avto homologirat pa mi pov stvari ne upišejo. no u glavnm so mi rekl da bi mi mogl to na štajerskem avto domu upisat brez kakšnih večjih stroškov oz ponovnih pregledov.
No in jaz pol vesel kličem na štajerski avto dom in najprej dobim enga pač delovca mu razložim situacijo in ker ni vedu kaj nardit mi je dav enga druzga na telefon un mi je pa reku da spjlerja ne rabš upisvat če ne gleda iz linije avtomobila in da remusa tud ni treba upisvat da se samo zmeri decibele in tud za fedre da ne rabm nč da nj bi blo upisan kok je avto nizk

zdej mi pa ni sploh nč jasn sm pol kasnej spet gledu kartončk pa sm opazu da mam upsan glasnost izpuha samo ne vem a je to zadost

Zdej mam pa 2 uprašanja
prvo je tisti ki imate spuščene avte, drug izpušni lonec in zadnji spojler me zanima kaj vam piše u homolomo kartončku
drugo je pa al nj grem tja u maribor pa mal povzdignem glas

pa še to me zanima a se da to kako zrihtat da bi mi na LPP ju napisal nov kartončk ker jaz ne mislm hodt u maribor za vsako stvar k jo bom na novo ugradil u avto