a test sem naredu tako da dobis vse papirje zraven. z hood pa sem se ze pogovarjal z njim tako da jih tudi lahko predela, ampak za vsak slucaj se se ti z njim zmeni
NEVER GO TO WAR WITH A COUNTRY WHOSE NATIONAL HOLIDAY CELEBRATES A DEFEAT IN 1389
custome made je samo rear bumper druge dele sem ze vse videl po net shopih razen ogledal nisem nasel na netu nikjer , vidu sm jih pa ze na 1 avtu v celju pa felge nism nikjer nasu
Če je keš se vse da. Tu homolomo po moje. Sam je drkarija.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
Prvo bi te vprašal kolko si star, ker taki avti so ponavadi všeč ladini 18- let.
Špegle dobiš v bilokeri trgovini se ti zahoče.
Felne malo težje, moje mnenje pa je da na ta avto ne pašejo.
Bodykit je celoten bodykit, ne vem zakaj omenjaš sprednji bodykit, stranski bodykit in zadnji bodykit. Bodykit je komplet spojlerija na avtu. To ti lahko nardijo v firmi ki so ti jo svetovali, preoblečt avto daš kakemu tapetniku, muziku pa ti lahko poštimakak lokalno majstor al pa se zapelješ do RadioVili al pa Selesa.