Živjo!
Neki sm se začeu zanimat da bi na svojga bravota poču kaki prag pa strešn spojler pa morebiti še podaljške odbijačev. Malo sm gledal naokoli, npr. Lesterjeu program se mi kr dopade, vendar spredn podaljšek odbijača nisem kakiga takiga najdu k bi mi biu zanimiv. Pa gledau sem na Kuhartrade.com tud, pa je tud kr zanimiva roba, drgač cenovno ugodno, sm prašanje kaka kvaliteta, ker to se mi pa neb dopadlo da bi si kej gor naštimu pa da bi pol bek viselo pa pokalo ipd. ker sem občutliv na te zadeve

. Pa recimo na fedre sm tud študiru da bi jih meu, seveda športne :P. Pa dons sm biu pr ličarju pa ga prašu mal za delo, pa je reku da 10 jurjou na prag oz. strešn spojler, če pa ni orginal roba pa 13 jurjou po komadu ker ma pa več dela pa kitanje brušenje itd. Zdej me pa zanima kake se kaj vam te cene zdijo, pa zlo vesel bi biu če bi ker od vas tuki dol k ma tud bravota pa k ga je rihtu, povedu kje je kej robo dobu oa montiru in te zadeve. Pa kaki so pol postopki glede homologacije, npr.- če maš kako orginal robo, al kake ponaredke. Vesel bi pa tud biu če bi ker kako sliko poslau (morda od blizu) da bi vidu kok mate kej zadeve porihtane

. Če ma pa ker kej velik za povedat pa lahko na privat

.
Mejte se, pa hvala za informacije!
Lp