Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Casper1
Nov uporabnik

Kraj: šentjur

Napisal/-a Casper1 Pe mar 10, 2006 9:03 pm

evo me nazaj.

hvala vsem ki ste napisal svoje komentarje, zelo ste mi pomagal. sedaj pa imam že nov problem:

rad bo pobarval kljuke na avtu ampak mi je avto klepar odsvetoval ker bi se lahko luščilo. to pa zato ker so ročke iz gume :( zanima me, se da kaj narediti glede tega,ali obstajajo kakšni sperji al pa kaj.
pa zanima me še glede zasteklitve stekel, slišal sem da lahko nastanejo mehurči če ni to dobro narejeno. dal bi to delat seveda mojstrom ampak me zanima če obstaja kakšna garancija da se mi ne bojo delal mehurčki.

hvala

Jan_87
Novinec

Kraj: Slovenia

Napisal/-a Jan_87 Pe mar 10, 2006 11:16 pm

Casper1 je napisal/-a:evo me nazaj.

hvala vsem ki ste napisal svoje komentarje, zelo ste mi pomagal. sedaj pa imam že nov problem:

rad bo pobarval kljuke na avtu ampak mi je avto klepar odsvetoval ker bi se lahko luščilo. to pa zato ker so ročke iz gume :( zanima me, se da kaj narediti glede tega,ali obstajajo kakšni sperji al pa kaj.
pa zanima me še glede zasteklitve stekel, slišal sem da lahko nastanejo mehurči če ni to dobro narejeno. dal bi to delat seveda mojstrom ampak me zanima če obstaja kakšna garancija da se mi ne bojo delal mehurčki.

hvala

Kupi kljuke od Maree, ki so komplet plastične in jih brez problema lahko barvaš.

Salieri
Stalni uporabnik

Kraj: Ptuj

Napisal/-a Salieri Ne mar 12, 2006 7:12 pm

daj skoči na fiat formu pa maš veliko o tem napisanega...

www.fiat-klub.si/forum

Casper1
Nov uporabnik

Napisal/-a Casper1 Sr mar 22, 2006 12:39 pm

no takole, končno je posijalo sonce, kar je pomenilo da bo treba kupiti alu platišča. :D :D kupil sem alu platišč OZ racing-titan in gume TOYO proxes T1R 195/50/15. in sem za enkat zelo zadovoljen z njimi .
sedaj pa pričakujem vaše komantarje, pa kaj bi se še dalo na avtu spremeniti in kako se vam avto zdi z temi felgami
hvala
Priponke
P3210035.JPG

Uporabniški avatar
stench
Poznavalec foruma

Kraj: bilo kuda, kiki svuda

Napisal/-a stench Sr mar 22, 2006 8:05 pm

Zamenjaj žmigavce z belimi, pa dej gor kljuke od maree in jih pobarvaj v barvo vozila (ali pa daš gor krom kluke od alfe 147, paše na barvo). Feltne mu za moj okus lepo pašejo. Lahko še zatemniš šipe, pa spustit ga obvezno (če je že, mi ne zgleda najbolj).
Potem pa greš lahko na podaljške, meni se bolj dopadejo tako bolj na izi varianta pragov in prvega in prvega ter zadnjega podaljška. (v eni stari temi od uporabnika Pohorc maš slike enga rdečega bravota, tako nardi pa je eden lepših za moj okus).
No to je ta bravo, kako bi jaz nardil.
Slika
Slika

Dej mi povej koliko te je prišlo barvanje letvic?
Zadnjič spremenil stench, dne Sr mar 22, 2006 8:08 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika

Casper1
Nov uporabnik

Napisal/-a Casper1 Sr mar 22, 2006 11:15 pm

uff barvanje letvic. če ti po pravic povem ne vem.
klepar mi je moral poravnati haubo kej je bila malo zvita :oops: :oops: , torej je pobarval oba spredna blatnika pa habo pa leve vrate še neki malega, pa letvice pa ogledala pa me je pršlo 100 k. kolk se vam zdi, men se zdi da kr vredi.

mam pa namen še zatemnit stekla letos. ostalo pa bomo videli kak bodo kaj finance. pa še neki me zanima, ali res pašejo od maree vikend kluke gor ker ko sm šol jst vprašat prodajalca me je sam čudno gledal, kljuke sm jst zamenjal ker so bile stare že zelo zelo boge, te pa so iz gume, tak da mi je klepar odsvetoval barvanje teh, kaj vi mislite, je res da bi se lahko okriščilo al pa barva obrabila.

ka mogoče veš kolk bi me pršlo če bi dal takšne pragove, ko so na prejšnji sliki, pa to gor, ker mi je ta bravo ko si ga pokazal svetovni in mi je zelo všeč in sem že razmišljal glede tega ja
hvala za kometarje

Uporabniški avatar
stench
Poznavalec foruma

Napisal/-a stench Sr mar 22, 2006 11:22 pm

Od maree pašejo kljuke na bravota definitivno (ne samo od maree vikend) in se barvajo. Kljuk od bravota pa ne moreš barvat, ker so gumijaste, gume pa ne moreš barvat, tako da dej gor kljuke od maree, stanejo nekaj več kot 7k komad.

Kolk stanejo pa pragovi pa nevem, sem pozabil bom probal poiskat link na fiat forumu (ga moramo met nekje), drugače mi je pa ta bravo najlepše zrihtan. Če bom jaz šel kdaj v tako investicijo bo točno tak.
Slika

Uporabniški avatar
stench
Poznavalec foruma

Napisal/-a stench Sr mar 22, 2006 11:39 pm

Evo sem našel link.
www.tox-design.de
Slika
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov