Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
Fiat Tipo
Uporabnik

Kraj: Idrija

Nalepke ideja?

Napisal/-a Fiat Tipo So jul 19, 2003 6:06 am

Doma imam nalepke bele črte širine 5mm dolžina je dost za karkoli. Če se komu da oziroma ima kakšno idejo kaj bi se s temi črtami dalo nardit na mojmu Tipolju bi bil zlo hvaležen. Spodaj je tud slika tako če bo kdo pobal kej ustvarjat, ker se sam ne spomnem nobene posrečene kombinacije da bi to dobr zgledal.
Slika

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax So jul 19, 2003 8:15 am

ne pretiravaj z nalepkami ker bo potem kičasto in grdo videt.
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
TomyBoy2
Uporabnik

Napisal/-a TomyBoy2 So jul 19, 2003 10:14 am

Itak, pusti ti nalepke namiru.Ala (fast& the furios).
Raje pokn malo večje alu gor, tiste črne odbijače bi lahko pobarval v barvo karoserije, pa bo full cool. :) Naredi test v Paintshopu, kjer bo rezultat takoj viden.

Uporabniški avatar
D.J.
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a D.J. So jul 19, 2003 10:26 am

Se strinjam-stran od nalepk! Nared to kar je Stari reku - nove felge, pobarvi plastiko v barvo karoserije,.... BTW: kva maš not zaen motor?
Izognite se nerazumnim kaznim za prehitro vožnjo - www.radardetektor.si

Uporabniški avatar
Fiat Tipo
Uporabnik

Napisal/-a Fiat Tipo So jul 19, 2003 2:35 pm

Pobarvat imam namen ogledala, odbijače bom pa namiru pustil. Imam cel kup slik od Tipotov doma pa mi tisti z celim pobarvanim odbijačem ne delujejo lepo, mi je boljš da je sam spodnja polovica poštrihana. Motor pa je žal zaenkrat samo 1.4 71 KM

Uporabniški avatar
D.J.
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a D.J. So jul 19, 2003 2:59 pm

Poštrihej pa tisto plastiko ki je pod sprednjim odbijačem-čisto spodaj. Da se sklada z linijo pragov.
Škoda sem mislu da maš 2.0 IE :wink:
Izognite se nerazumnim kaznim za prehitro vožnjo - www.radardetektor.si

Punto_GT
Stalni uporabnik

Napisal/-a Punto_GT So jul 19, 2003 3:25 pm

Po moje si ga že malo preveč nakiču, kupi ene poštene 15 colske diške (k s sedanjimi diškami zgleda prou pocarski alla Hrvaško poštiman Tipo :lol: ) in dej masko in praurt od duemilla.

Če ti pa je premalo 71 konju, pa prodi in kupi 2.0 16v...

Uporabniški avatar
Fiat Tipo
Uporabnik

Napisal/-a Fiat Tipo Ne jul 20, 2003 9:31 pm

Tista plastika pod odbijačem je tolk mehka da bi barva takoj spokala.Drgač je to sprednji spojler za škodo favorit sam mal predelan in tud če bi ga pobarval (itak bi zgledalo precej boljše) imam do doma ene tri kanale ko zmeraj podrsam z odbijačem ob tla tak da to žal ne pride v poštev.Masko ima tipo 2.0 16v isto kot jo mam jest. Odbijač bi pa dal gor un od gt-ja ka ima reže spredaj od ene meglenke do druge, sam ful ni za dobit telih odbijačev, vsaj celih ne. Z mopedom je pa tak 2.0 16 v od tipota ne pride v poštev ker je to edn najslabših motorje kar jih tipo premore. Za enkrat mi ta, čeprow 1.4 dela odlično mam pa namen da bi dal od kakšnga novejšega magari bravota 1.6 16v sam ne vem če bi notr pasal.
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov