Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
simke
Stalni uporabnik

Kraj: Prevalje (Brazil)

max mayer

Napisal/-a simke Sr mar 29, 2006 7:23 pm

a je ze kdo kupova kako barvo pri njih, so pa v fuzinah? Zanima me ce ste zadovoljni z njihovimi barvami, ker grem v petek kupi barvo za haubo prespricat.
NEVER GO TO WAR WITH A COUNTRY WHOSE NATIONAL HOLIDAY CELEBRATES A DEFEAT IN 1389

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Sr mar 29, 2006 9:36 pm

če maš original barvo (da ni že poštrihan u kakšno barvo po želji) se pravi da veš kodo barve pejt u mavrico ker ne komplicira pol tok kot u max mayerju kjer moraš pustit en pobarvan del avta pa pol popoldne lohk prideš po barvo ,men jo je u mavrici zmer prec namešu če nism pršu 10 minut pred zapiranjem pa če boš že kupoval pri MM ne kupuj barve namešane u spray ker tisti njihovi sprayi dobesedno zalivajo in porabiš enga za eno ogledalo

Uporabniški avatar
RasTa
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a RasTa Sr mar 29, 2006 9:52 pm

Hm, jest sm mel pa dobre izkušnje z njimi. Vzel sem kodo barve iz ploščice na šasiji in mi je barvo u nulo zadel. Res pa je, da morš čakat, da ti nameša. Kar se pa tiče nanosa iz piksne se mi pa ni zdelo, da bi zlival vn barvo. Mogoče je pa tud način nanosa pomemben. :?
Slika

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Sr mar 29, 2006 10:11 pm

ja kolega ponavad prakticira z spreji in sprejdobesedno pluva barvo vn za povrh pa še pod dizo pušča barva da ko piksno guncaš ti barva teče po rokah
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov