Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

amusic
Nov uporabnik

audi a4 l.98 prednji zarometi

Napisal/-a amusic So mar 25, 2006 5:50 pm

Zdravo
Jz imam audija a4 letnik 98. In ima prednje zaromete kjer je luc in zmigavec iz dveh delov, videl sem pa dosti vozil isti letnik pa imajo tiste lepe enodelne zaromete kristalni a kako se jim rece (baje so od modela 2000)? Sedaj pa mene zanima a je kaksna varjanta, da bi jz to zamenjal in koliko bi priblozno to mene stalo? Poslv sm mjl na vrtac pa mi je odgovoru da bi mogu polovico prednjega dela zamenajt priblizno 400 cukov. too much.
Zahvaljujem se vsakemu, ki mi bo kakorkoli pomagal

alpa ce lahko kdo rece kje bi se dalo kj takega nabavit v slo.

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/AUDI-95- ... otohosting

amusic
Nov uporabnik

Napisal/-a amusic Ne mar 26, 2006 9:12 pm

tnx..poslal sem ti vprasanje na PM :)

Uporabniški avatar
silencer_
Nov uporabnik

Napisal/-a silencer_ Če mar 30, 2006 10:20 pm

Si mogoce zamenjal zaromete? Jaz tudi razmisljam o tem, pa me malo zanima kako se kaj obnese.. cenovno ter kako je z montazo...

thnx
lp

Arcon
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Arcon Sr apr 05, 2006 8:54 pm

jaz mam tud A4 l.98 in me isto interesira kako je z zamenjavo zarometov. vido sem da jih nekateri v salomonovem prodajajo za 50 cukov itd, samo kako je z montazo je, ce je kdo to sprobaval

Uporabniški avatar
silencer_
Nov uporabnik

Napisal/-a silencer_ To apr 11, 2006 8:12 pm

Jaz imam tudi l. 97 in bi rad zamenjal. Sem gledal Audije A4 letnike 1999 pa imajo ze te nove luci (v enem kosu) in sem razmisljal ce se jih da enostavno le premontirati (kar se tice dimenzij in oblike) in potem se porihtati strom, ce je potrebno. :? Sicer ne gre za xenon, lahko pa da imajo drugacno napajanje..je ze kdo poskusil?
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov