Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
zazi
Novinec

Kraj: inda bushezezz

Technoracing vs. A3M

Napisal/-a zazi So apr 15, 2006 1:20 pm

kaj je vaše mnenje o teh dveh trgovinah, katera vm je lupša, se jih da sploh primerjat med seboj, kakšna je njihova kunkorenca. Ste preko njih kej kupval? A ste bli zadovolni al ne ? ....
Tigra ... by Opelklinika

Uporabniški avatar
_BANDIT_
Uporabnik

Napisal/-a _BANDIT_ So apr 15, 2006 1:25 pm

Technoracing mi je pohvalilo že par kolegov. Res da imajo trgovinico, ki ni tolk fancy kot od konkurence in da v njej prodajajo tudi drugo robo (kopalniški material :D), ampak kar se zmeniš, ti zrihtajo hitro in ugodno.
http://www.zup-racing.com/
THERE IS NO REPLACEMENT FOR DISPLACEMENT! Slika

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee So apr 15, 2006 2:36 pm

Ugodno ravno nebi rekel :D Drgač so pa cool, TR mislim :)
Slika

maccek_21
Uporabnik

Kraj: Kranj

Re: Technoracing vs. A3M

Napisal/-a maccek_21 So apr 15, 2006 2:50 pm

zazi je napisal/-a:kaj je vaše mnenje o teh dveh trgovinah, katera vm je lupša, se jih da sploh primerjat med seboj, kakšna je njihova kunkorenca. Ste preko njih kej kupval? A ste bli zadovolni al ne ? ....

ja a3m ma ful dolgo čakalno dobo ponavad za izdelke........je pa mal večja izbira se mi zdi tm kot pa pri TR.....čeprav če boš šel v TR pol se mal priprav na veliko hvaljenje njihove robe od tamkajšnjih uslužbencev ;)

drgač maš pa še pro-car
Fantje so avtomobili: če ne paziš si pod njimi!

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi So apr 15, 2006 3:02 pm

A3M.. si stranka kot stranka, korekten odnos, vendar premalo tehničnega znanja osebja. Osredotočanje na LED/neon populacijo, manj poudarka na performance zadevah. Da se dobit velik stvari, samo čakalne dobe oziroma nategovanje pa ubija. Kadunc je sposobn dečko, vendar je žal on sam premal zgleda za tak podjetje. Neglede na vse zgode in nezgode je A3M kr dost naredu (lahk bi več...) tuning scene.

Technoracing - res je, hvalijo svojo robo dojaja, vendar je tud tko da se zelo potrudijo, velik stvari zrihtajo k mislš da nikjer ne morš dobit. Če si redna stranka maš cene tok ugodne, da se včasih sprašuješ, če da še on kej zravn. To so sicer moje izkušnje, pa od par kolegov, kako je pa s celotno populacijo pa ne vem natančn.

ProCar - nobene hvale določene robe, ampak samo objektivno in natančno navajanje dejstev, ki dostikrat tudi negativno vplivajo na prodajo. Če bi imele vse štacune take šefe kot je Mare, pol bi pa blo dobr živet v SLO. No sj dobr je da mamo vsaj njega. Seveda ne more bit vse popolno - zarad majhnega tržišča je dost mal stvari na zalogi in je večinoma treba mal počakat na dobavo. Ampak ni nategovanja kot v A3M.

Dons je itak že tko, da vsi imajo vse, vendar ko kej rabiš noben nima ;) To se men dogaja... Vglavnem vsakič ko rabiš kako stvar telefoniraj na vse 3 konce :)
Slika

Uporabniški avatar
SELJO
Novinec

Kraj: SK LOKA

Napisal/-a SELJO So apr 15, 2006 3:07 pm

glede procarja se popolnoma strinjam z pugijam. Glede a3m pa techno se bom pa raje zadrzal :P

Uporabniški avatar
FRANCIVW
Stalni uporabnik

Kraj: KAMNIK

Napisal/-a FRANCIVW So apr 15, 2006 3:10 pm

Jaz pa pravim,da bi ble vsaj še dve al pa tri takšne trgovine pa bi blo drugače ;)
Slika

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 So apr 15, 2006 3:43 pm

Jst na žalost nisem preveč stvari kupil v teh trgovinah, ker sm se večinoma po tujini sprehaju, lahk pa sam rečem, da gre ena veliiiiiika pohvala maretu (procar). Res je največja faca. Čeprav nisem nikol še uspel ničesar pri njem nabavit, je vedno svetoval, pomagal pri iskanju določenih stvari in priskočil na pomoč, ko sem ga nujno rabil.
V technotu sm kupu prve fedre (sicer samo zato, ker sm mel dead-line naslednji dan na lpp), so pa tud tam zelo fajn, čeprav je res da ful hvalijo svojo robo, pa by the mimo ti še kako pipo hočjo uturit :D hehe
O a3m-u pa ne bi zgublju besed sploh. V življenju še nisem uspel tam kupit ene stvari, čeprav sem že kar nekajkrat iskal robo tam. Upam da se bojo zdej uspeli kaj bolj izkazat, k spet neki iščem :D
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi So apr 15, 2006 8:26 pm

Ja, mare je najjači, njega mormo brant!! Če bo kdo najedov maretu gam s flašo po glav :D 10 pounderko :twisted:

Je pa res, da se še vedno velik stvari v tujini bolje dobi. (advanced tuning)
Slika

Uporabniški avatar
golf_c
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a golf_c So apr 15, 2006 9:27 pm

a3m....sm naroču eno stvar...čaku pa čaku pa čaku en mesec, pol sm bil pa enkat glih v lj pa sm reku ajd grem tja pogledat če so mogoče že dobil (distančnike)....pridem tja...unih naročenih ni blo ampak "smo" pa pol ugotovil da so u bistvu že skos na lagerju in bi jih lahk dobil že pred enim mescem :?

techno racing...če greš tja je dobr da točno veš kaj iščeš in kaj maš namen kupit ...je pa dobr če je ta mlad tam...uglavnem kar pri njih naročiš to dobiš dost hitr pa če si redna stranka te doleti tut popust, js sm tam kupu dost stvari in se mi je splačalo (ugodno)

pro car..tm pa ne vem (še) ;)
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Mini Me
Novinec

Kraj: Sm pa tja...

Napisal/-a Mini Me So apr 15, 2006 9:28 pm

Tehno racing je kul če dobiš Jana notr,
če sta pa not njegova tastara pa sam bejž ven(zelo zelo omejeno tuning znanje).

Uporabniški avatar
Asprex
Stalni uporabnik

Kraj: Lenart

Napisal/-a Asprex So apr 15, 2006 10:01 pm

Pro-Car! :tomidelej:

Marko je zelo vredu, na vse ti odgovori, tud po mailu!

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR So apr 15, 2006 11:08 pm

A3m pomoje uporabn samo če ima robo v štacuni :lol: :lol:
ProCar je pa res na nivoju 8) res škoda da je naš trg pol k. vredn da mu ne more ornk zalavfat, ker dec je res car :D
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov