Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
AVX
Poznavalec foruma

Kraj: V Avtu

Modeli za spojlerje

Napisal/-a AVX Ne apr 23, 2006 11:16 am

Zanima me kje bi se dalo, kaj takega kupit, ali pa če kdo to izdeluje. Rabu bi da si en svoj spojler naredim. Mogoče kasneje kakšno podjetje, ki se bi ukvarjalo z izdelovanje spojlerjev in tega styling avtomobilov. Vsi, ki kaj veste kje bi se dalo to dobiti, prosim ZS.

Uporabniški avatar
AVX
Poznavalec foruma

Napisal/-a AVX Ne apr 23, 2006 2:50 pm

Kaj res noben ne ve, kje bi se dalo to dobit.

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Ne apr 23, 2006 3:44 pm

jah ponavadi tisti, ki si naredi klaup tudi prodaja izdelke, ki so narejeni na podlagi tega kalupa.tako da dvomim, da ti ga bodo kar rade volje prodali glede na to da je to osnova da sploh začneš kaj delat. zdej če nisi sposoben narediti svojega kalupa potem tud ne vem kako ti bo ratalo izdelovat kašn izdelek, ki bi bil podoben čemu in bil vsaj osnovne kvalitete.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
AVX
Poznavalec foruma

Napisal/-a AVX Po apr 24, 2006 6:28 am

ja lej ti kalupi so menda 100 jurjov, samo nevem kak je kaj z to homologacijo. Na drugem forumu sem tudi to slišal da menda more biti homologirano to. bom naredil svoj kalup in rešena zadeva. Samo kje bi našel potem eno podjetje, ki bi mi izoblikovalo ta kalup jaz bi želel pozitivnega, to pomeni da se nanaša na kalup, ker negativen je pa da se nanaša v kalup noter. Kateri se vam zdi boljši pozitiven ali negative. Aja pa podjetje katero bi bilo primerno za to da bi naredilo.

Uporabniški avatar
rover416
Poznavalec foruma

Kraj: žužemberk

Napisal/-a rover416 Po apr 24, 2006 7:39 am

ce hoces narediti kalup amaterski.naredi iz purpena tko kot sem jaz.najjlazje

Uporabniški avatar
AVX
Poznavalec foruma

Napisal/-a AVX Po apr 24, 2006 2:23 pm

sam a se nebi to potem gor prijelo. pa kak trpežno je to. za koliko uporab je namenjeno.
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 1 gost