-BERTONE- je napisal/-a:ja mam jeklene, kolk pa košta če dam šteri feltne 13" speskat, da vidim če se mi splača, čene bom pa raj doma drgnil, sej mam čas
Mad je napisal/-a:-BERTONE- je napisal/-a:ja mam jeklene, kolk pa košta če dam šteri feltne 13" speskat, da vidim če se mi splača, čene bom pa raj doma drgnil, sej mam čas
...pri kakemu orodjarju kakšen jur po feltni ... najboljše, da ti pusti da si sam speskaš potem temeljno pa špric kit pa parkrat pobrusi in spet - da se ne bo vidlo lukenj potem srebrno ali zlato metalno z velikimi kristali metalov in tri roke laka - na starih avtih so lepše kakor Aluminjaste ...L.p. Mad
-BERTONE- je napisal/-a:ja mam jeklene, kolk pa košta če dam šteri feltne 13" speskat, da vidim če se mi splača, čene bom pa raj doma drgnil, sej mam čas
Dariooo je napisal/-a:Mad je napisal/-a:-BERTONE- je napisal/-a:ja mam jeklene, kolk pa košta če dam šteri feltne 13" speskat, da vidim če se mi splača, čene bom pa raj doma drgnil, sej mam čas
...pri kakemu orodjarju kakšen jur po feltni ... najboljše, da ti pusti da si sam speskaš potem temeljno pa špric kit pa parkrat pobrusi in spet - da se ne bo vidlo lukenj potem srebrno ali zlato metalno z velikimi kristali metalov in tri roke laka - na starih avtih so lepše kakor Aluminjaste ...L.p. Mad
špric kit?....zakaj pa?...sej se ne bodo deformirale.... in ne bo luknjic...tako da pomojem ce das magari 2 sloja temeljne in pol barvo pa se cez laz bo kr qool....ne vem ce se bo dalo kej s spric kitom packat po jekleni feltni ki imajo bolj malo ravnih povrsin
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov