jorgeus je napisal/-a:Tkole je: imam original feltne od subaruja legacy turbo l.93 dimenzij 15x6, 5x100, et55 z gumami 195/60/r15. Nobenih problemov. Iscem druge feltne in recimo najdem mogoce kompromis, t.j. dim 15x6,5, 5x100, et44. This is as good as it gets... Glavna skrb je, da lahko drajsa po zunanji strani po blatniku, ki je dodatno zasciten z notranjo plastiko in pa sama lega avtomobila med voznjo. Kolegica je imela namrec prav tako na legacy-ju sicer dim 15x7, et38 in je avto vleklo malo v levo malo v desno...Neustrezen et ---> trpi podvozje. Ironija je, da lahko dobim za svoj letnik homologirane feltne dim 15x6,5, et40...1,5 cm razlike v et-ju je pa precej...
Ja, najboljse je imeti originalne feltne, sam kaj k mi niso vsec.
Skusam raziskati vse mozne opcije.
jorgeus je napisal/-a:Ja, feltne ze obstajajo, vendar samo originalne. Gre za specificen et subarujev, t.j. et55, ki je zelo redek, kateraga na trgu razlicni proizvajalci ne ponujajo. Kupit originalne feltne je iskanje igle v senu, ce pa jih ze najdes, so ze rabljene nazarensko drage. Zato me zanima, kako je s feltnami po narocilu in cena na feltno, ker ce je ze tako velik strosek, naj bodo vsaj feltne po mojem okusu. Pomemben je ta et...ne pa same dimenzije kot napr 15x6,5 ali 16x7 itd.
drsokodj je napisal/-a:recimo poznam primer, ko so enmu naredili za AX-a feltno 15" na TRI LUKNJE!!!
http://www.litija.in/?q=7915266300&content=folk&action=viewuser&id=4095
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov