Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

leoncasar
Nov uporabnik

Kako očistiti remusa in TUV, ter TUV za BlackChrom

Napisal/-a leoncasar Če maj 04, 2006 3:33 pm

Pozdravljeni!

Zanima me kako naj očistim z remusa, se pravi z rosfrai povrsine to zažgano barvo... Razumete???
od vročine je cev, ki zgleda ven iz avta PORJAVELA - POŽGALA... naj to pobrusim, samo potem je problem remus napis katerega zelim ohraniti, ali pa obstaja kakšno čistilno sredstvo ki bi to odstranilo? (s čim brusit, pa potem je potrebno z nečim polirat, s katero pasto naj spoliram?

Kako si naj zrihtam TUF, ker sem ugodno kupil ta remus ampak je od opel astre, drugače paše vse, samo koleno morem prešvasat... Sem pisal v avstrijo na remusa, pa mi nočejo poslat ker ta aspuh ni testiran za moje vozilo... se da preurediti ta TUV od remusa, kako zgleda, ni preveč kompliciran? se je že kdo ukvarjal s tem?

še nekaj...
Ve kdo če se da kje dobiti TUV za luči BlackChrom za golf lll?

Lep POZDRAV!

URŠA
Novinec

Kraj: ljutomer

Napisal/-a URŠA So maj 06, 2006 4:48 am

Najbolše da še pošlješ enkrat pa ti naj pošljejo papirje za avto za kateri je naret.Potem si pa sam spremeni tip avta pa je.To dobiš več strani TUV pa samo na enem listu je tip avta tako da ni panike.

leoncasar
Nov uporabnik

Napisal/-a leoncasar Sr maj 17, 2006 3:59 pm

URŠA je napisal/-a:Najbolše da še pošlješ enkrat pa ti naj pošljejo papirje za avto za kateri je naret.Potem si pa sam spremeni tip avta pa je.To dobiš več strani TUV pa samo na enem listu je tip avta tako da ni panike.

Nisem se predeloval papirjev... najs keniram računalniško predelam in natisnem, to je vsa umetnost???
nevem kaj naj rečem, vendar kolgu so v MB na homologaciji NADRL da naj se pobere z temi ponarejenimi papirji ker ga naslednjič prijavijo če se prikaze se enkrat... je slišal ze kdo za kaj takega... (baje da je bil ponaredek za otenek slabše kvalitete od orginala...)

nekateri so rekli da je v MB strožje kot v lJ, ve kdo kaj povedat več o tej temi? menda se v ljubljani lažje skoz pride???

Uporabniški avatar
nightrider31
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a nightrider31 Sr maj 17, 2006 7:19 pm

po novem naj bi bili malo bolj strogi pregledi papirjev vsaj na LPP je tako tako :evil:
Slika

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR Sr maj 17, 2006 11:43 pm

nightrider31 je napisal/-a:po novem naj bi bili malo bolj strogi pregledi papirjev vsaj na LPP je tako tako :evil:

Malo sutra :lol: :lol:

Uporabniški avatar
zazi
Novinec

Kraj: inda bushezezz

Napisal/-a zazi Če maj 18, 2006 8:01 am

ponaredek slabši odtenek (ah kje) lej papirji oz tüv se da dobit na internetu in pooblaščeni pordajalec ga mora sprintat z interneta in ti ga da zravn nakupa brez kakršnih kol štemplov. seprav če ma "pooblaščeni prodajalec" slabo barvo na printerju jo pač ma je pač slabši odtenek. Seprav če lahko "pooblaščeni prodajalec" printa tüv papirje ji lahko brez kakršnega kol pomisleka tut ti. Če greš pa ponaredit papirje jih pa ponared tko k je treba :!: (čeprov se to ne sme) :D
Tigra ... by Opelklinika

Uporabniški avatar
Marki's
Novinec

Kraj: Lendava-Ljubljana

Napisal/-a Marki's Če maj 18, 2006 8:30 am

A ve kdo kako očistit remusa?Mene tudi to zanima...
Opel Vectra C+ 1.9 CDTI COSMO

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Napisal/-a CupraR Če maj 18, 2006 9:12 am

Marki's je napisal/-a:A ve kdo kako očistit remusa?Mene tudi to zanima...

Jst kar mama za pucat je sam tist k je črno od saj (pač na obeh avtih ni katalizatorja gor) in lepo polirno pasto uzamem. Gre tut z navadno mam pa ko eno za rosfrei...

Uporabniški avatar
nightrider31
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a nightrider31 Če maj 18, 2006 12:35 pm

CupraR je napisal/-a:
nightrider31 je napisal/-a:po novem naj bi bili malo bolj strogi pregledi papirjev vsaj na LPP je tako tako :evil:

Malo sutra :lol: :lol:

ja z hondo prides cez ker ima pac nekdo original papirje in ko preverijo pri remuso dobijo pritrdilni odgovor da je pac bil narejen lonec za hondo :lol: ,ko pa sem jaz hotel to speljat me je samp povabil notri in pokazal mail iz remusa,da za kio pa se niso delali lonca :twisted: in da naj mi tokrat bo samo opozorilo naslednjic pa ovdba o poneverbi domumenta :evil:
Slika

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Napisal/-a CupraR Če maj 18, 2006 1:31 pm

BTW tut za Hondo ne delajo lonce za določene model, pa gre vseeno skozi :lol: :lol:

Maš pa prov če za določeno znamko ne delajo nič si že v defaltu v riti :lol:
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov