Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
matej_m
Novinec

Naročanje na eBay!!

Napisal/-a matej_m Pe maj 19, 2006 7:37 pm

http://cgi.ebay.de/Audi-A4-Typ-8E-Hecks ... dZViewItem

Iščem nekoga, ki bi mi naročil ta spojler ker jaz ne znam nemško!!

Uporabniški avatar
Marki's
Novinec

Kraj: Lendava-Ljubljana

Napisal/-a Marki's Pe maj 19, 2006 9:59 pm

Ga žal ne moreš, ker ga razpošiljajo samo po Nemčiji, kar pomeni, da ne pošljejo v tujino...ko boš iskal kakšen izdelek na ebayu moraš biti pozoren da pri podatkih pod "VERSAND" piše VERSAND NACH EUROPA ali WELTWEIT, v tvojem primeru je navedeno VERSAND NACH DEUTSCHLAND, kar pomeni, da je samo za Nemčijo.
Opel Vectra C+ 1.9 CDTI COSMO

Uporabniški avatar
matej_m
Novinec

Napisal/-a matej_m Pe maj 19, 2006 10:05 pm

a bi biu gdo tok prijazn da bi poisku ta enak spojler za audi a4 letnik 2003 :?: :oops:

Uporabniški avatar
[Psyho]
Novinec

Napisal/-a [Psyho] So maj 20, 2006 12:00 am

pošli sporočilo prodajalcu, nekateri tudi pošlejo, čeprav ne piše. lepo ga prosi.

Uporabniški avatar
106
Stalni uporabnik

Kraj: Tukaj

Napisal/-a 106 So maj 20, 2006 2:38 am

Ga žal ne moreš, ker ga razpošiljajo samo po Nemčiji, kar pomeni, da ne pošljejo v tujino...ko boš iskal kakšen izdelek na ebayu moraš biti pozoren da pri podatkih pod "VERSAND" piše VERSAND NACH EUROPA ali WELTWEIT, v tvojem primeru je navedeno VERSAND NACH DEUTSCHLAND, kar pomeni, da je samo za Nemčijo.

Tisto kar tam pise je larifari........skoraj vsak ki ma tak napisano poslje kamorkoli po evropi ce ga seveda lepo vprasas recimo tak

Grüß Gott,Hab da mal ne frage? Wie viel kostet der Versand nach Östereich.Vielen Dank für Ihre Antwort...........LG:M

tak mu ti tud lahko napises.......je pa res da ti bo svaba poslal vsepovsod samo slovenije se nekak izogibajo al pa nasploh drzav bivse juge zato jaz delam vse iz avstrije ;)

Uporabniški avatar
Marki's
Novinec

Napisal/-a Marki's So maj 20, 2006 9:38 am

Ja no, jaz kar veliko kupujem preko ebayja in mi do zdaj še ni uspelo koga prepričat da bi mi poslal karkoli v SLO če ni imel tega napisanega, sem pol pač h kolegu v Nemčijo naročil in mi je on poslal. Mogoče se pa kateri dajo prepričat... :D

matej_m, ko bom našel kaj časa ti pogledam, upam, da bo še to danes... ;)

Uporabniški avatar
maL
Novinec

Napisal/-a maL So maj 20, 2006 10:56 am

Al pa uporabnika MAKY kontaktiraj, on ga ma na svojem a4 pa ti bo mogoče lahko pomagal kje ga dobit.

lp,maL
Slika

Uporabniški avatar
matej_m
Novinec

Napisal/-a matej_m So maj 20, 2006 11:15 am

MAKY-ja sem že kontaktiralk samo on je naročil cel riegerjev kit..

Glede prošenj da mi ga pošljejo v Slovenijo sem pa že napisal da ne znam Nemškega jezika.. Zato pa iščem nekoga ki bi mu dal svoje podatke in bi mi naročil ter mi sporočil kaj je rekel prodajalec!

Je že kdo imel kaj sreče pri iskanju?

Uporabniški avatar
obby
Novinec

Napisal/-a obby So maj 20, 2006 12:44 pm

Iz ebaya naročil že preko 2000 evrov robe in še nikoli nisem imel problemov, da kateri prodajalec ne bi poslal v slo. Ne vem od koga vi kopujete. Bodite pozorni, da je prodajalec ocenjen 100% ali vsaj 99%. Takrat roba pride dokaj hitro. Poštnina se pa giblje od 10 do 50 evrov. Največ sem dal za poštnino, ko sem komplet muziko naročil. Teža je bila okrog 20 kg, cena poštnine pa 65 evrov.

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Ne maj 21, 2006 6:00 pm

ekoal mene zanima ce mi lahk gdo objasne kako to poteka tuki k bi rd narocu ta ogledala k so na spodnm linku...

zanima me pa use ce je to cena za kos al je za oba (25dolarjov)...iz kire drzave to prhaja in koliko bi bilo za cakati + koliko bi me prisla postnina....kako placas to...
skratka use me zanima....
hvala za use odgovore...

rabm pa nujno

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/98-02-VW ... otohosting
Slika

Uporabniški avatar
Marki's
Novinec

Napisal/-a Marki's Ne maj 21, 2006 7:35 pm

Mislim, da boš na tej strani malo težko naročil, ker si to iskal na ameriških straneh Ebayja...Omenjen izdelek pa pošiljajo samo v ZDA in Kanado...
Bolj se ti splača pogledat na www.ebay.de, kjer večinoma razpošljajo izdelke po Evropi ali Evropski uniji... in je naročanje bistveno cenejše in hitrejše kot pa iz ZDA
Drugače je pa potek naročanja preko ebayja takšen:
1. se registriraš, daš vse podatke, prejmeš kodo(ali po pošti ali preko kreditne kartice) za potrditev uporabniškega imena in postaneš uporabnik
2. začneš kupovat izdelke, kjer izbiraš med dražbami (torej velja najvišji znesek ponudb v časovnem obdobju veljave dražbe ali pa če ti kupec omogoča takoj kupiš izdelek "sofort kaufen"
3. kot tujec imaš možnost plačat na 3 načine: z direktnim nakazilom denarja prodajalcu, plačilo s kreditno kartico, ali storitvijo PayPal(elektronsko bančno posredništvo) odvisno pa je katere možnosti ti daje prodajalec na izbiro. Moraš pa bit tudi pozoren, da izdelek razpošiljajo po Evropi, celem svetu(Weltweit) ali EU, kajti samo takrat ti pošljejo izdelek domov oz mislim, da je že nova blokada, da niti ne moreš kupit izdelka če tvoj profil ne ustreza kupnim pogojem. No ni pa bojazni, da bi ti nakazal denar in ne dobil izdelka, ker Ebay to nadzoruje in hrani vse podatke uporabnikov...

Mislim, da je na hitro to to! Če te pa še kaj zanima pa vprašaj... ;)

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Ne maj 21, 2006 8:00 pm

hvala se bomo znajdl :P
Slika

Uporabniški avatar
gligo
Nov uporabnik

Kraj: sg