Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

macrom
Nov uporabnik

Fičko styling-kje dobit kaksne pametne fotke!

Napisal/-a macrom Po jul 28, 2003 12:40 pm

Kje bi dobu kaksne fotke od spedenanih ficotov da mi kaksna nova ideja pade na pamet?

Uporabniški avatar
.::GTR::.
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a .::GTR::. Po jul 28, 2003 4:09 pm

v googlu alpa kje druge napiš: abarth

:mrgreen:

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Sale Po jul 28, 2003 4:12 pm

Evo za začetek slika fičkota, ki sem ga jaz pred leti zrihtal in se 4 leta vozil z njim:

Slika

Zdej je pa "upokojen" kot jaz rad rečem (še vedno ga imam, samo ni več v tako dobrem stanju).
Slika Slika

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Po jul 28, 2003 4:40 pm

Sale je napisal/-a:Evo za začetek slika fičkota, ki sem ga jaz pred leti zrihtal in se 4 leta vozil z njim:

Zdej je pa "upokojen" kot jaz rad rečem (še vedno ga imam, samo ni več v tako dobrem stanju).

Em SALE a si razmislu da bi ga spet u roke uzel in mal zrihto, semizdi skoda takiga avta da propada, sploh pa ugotavljam da si kr neki folka ficeke rihta!

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Re: Fičko styling-kje dobit kaksne pametne fotke!

Napisal/-a monster_d Po jul 28, 2003 4:48 pm

macrom je napisal/-a:Kje bi dobu kaksne fotke od spedenanih ficotov da mi kaksna nova ideja pade na pamet?

em v eni prejsnji temi smo ze neki debatirali o ficakih in prpopali linke!
eto tu mas link upam da bos se kaj koristnega nasel, mal preglej!
http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?t=3831
LP monster_d

macrom
Nov uporabnik

Napisal/-a macrom Po jul 28, 2003 4:52 pm

lustkan tale tvoj upokojenc.sj mu je moj doki podobn tud barva-feltne se mi tud dopadejo.

macrom
Nov uporabnik

Napisal/-a macrom Po jul 28, 2003 5:00 pm

ej thx monster d.mi bo precej pomagal tole.

Uporabniški avatar
.::GTR::.
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a .::GTR::. Po jul 28, 2003 5:24 pm

zakva sis si pa glavo odrezov? :roll:
pa ja da te ni sram :twisted: JOKE ;)

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Sale Po jul 28, 2003 7:22 pm

Hehehe, mah to je že ful stara fotka in sem takrat neki čaral z njo pa sem ostal brez glave :P . Sicer je pa še bolš tko - bolš da me ne vidte kakšen sem bil takrat v času All Stark :lol: .

Drgač mi je pa žal, ker mam sam to sliko kjer se sploh ne vidi, da so ble gor feltne 13x7 s temu primerno širokimi gumami :twisted: . Barva je pa prav tista "zlata", ki so jo imel Puntoti (prvi model) sam se na sliki ne vidi prav dobro.

V bistvu je problem v tem, da bi moral zdej spet vložit veliko vsoto denarja vanj, ker je enostavno pleh prerjavel in bi bilo treba zamenjat skoraj vse. Pa še zdej ko toliko s temi homologacijami morijo pač zgubiš veselje (si ne predstavljam kako bi me zdej gledal s takimi gumami).
Slika Slika

macrom
Nov uporabnik

Napisal/-a macrom So avg 02, 2003 9:11 pm

Pa še zdej ko toliko s temi homologacijami morijo pač zgubiš veselje (si ne predstavljam kako bi me zdej gledal s takimi gumami).

ja sj kok pa bi lohk gor najvec dal sirine k jz mam tud 13 col pa zdj ne vem če bo slo cez tehnicnega.

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Rjuhar So avg 02, 2003 9:49 pm

Sale skoda, da se ne gres vec tega. Pri tako starih avtih sploh ne komplicirajo s homologacijami, ker ne obstajajo. Gledajo samo, da je avto tehnicno ispraven. Mam hrosca tut celga predelanega pa ga vsak sam gleda na tehnicnem, se noben se ni spotaknu, da je prenizek al pa da ima gume neustreznih dimenzij.

P.S.Kaj si ti zivel v neboticniku ali kje blizu, ker pol sva prakticno soseda...

Uporabniški avatar
totimato
Novinec

Kraj: MB

Napisal/-a totimato Ne avg 03, 2003 9:49 pm

Rjuhar je napisal/-a:Sale skoda, da se ne gres vec tega. Pri tako starih avtih sploh ne komplicirajo s homologacijami, ker ne obstajajo. Gledajo samo, da je avto tehnicno ispraven.

Je to čisto res? Preverjeno? Sanjam, da bi se z enim starim avtomobilom vozil brez odbijačev, pa me zanima legalnost takšnega početja...

lp

totimato
Človek, ki bi si kupil fička, če bi imel garažo.
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov