Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Rdec Polo Classic

Napisal/-a Mare9mm To avg 05, 2003 1:23 pm

POzdravleni,

Tam nekje okoli novega leta se spomnim, da je v foto oglasniku, kar nekaj casa bil en na styling zelo spedenan rdec Polo Classic. Ne vem cist sigurno, ampak mislim, da je bil iz Stajerskega konca. Sem ga hotel klicat, pa sem slucajno ravno takrat bil v vojski (v Gardi, lepo prosim), tako da ravno nisem imel prevec casa. :wink:

Zdaj pa bi rad svojega Classica malo spedenal, pa me zanima kje je tip nabavil dele, ker navadni Polo 6N ne pasejo na Classic. Vem da pasejo nekatere zadeve od Cordobe/Fieste samo ce poznas Seat tuning, potem te zadeve takoj spoznas, tako da bi rad imel ali res zadeve prav za Polo ali pa bom v roke vzel zago in bo v igri rocno delo. :twisted:

TOREJ, CE KDO VE ZA TEGA RDECEGA POLO CLASSIC, oziroma njegovega lastnika ali se bolje prvega lastnika, ki je zadevo pedenal, bi bil hvalezen za informacije.
Ko bi to vsaj bil kdo tu na forumu :roll: , lahko pa do Grosupla pocakam, mogoce se bo tam pojavil :? !
...ampak to je samo moje mnenje.
Slika

Uporabniški avatar
Katrca
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Katrca To avg 05, 2003 4:52 pm

evo sm najdu enga polota classic 1.9 sdi. tip ga prodaja za 1.330 000k l. 96 njegov telefon 041 631 912. najdeš pa ta avto na www.avto.net

upam da je pravi.

LP :lol:

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax To avg 05, 2003 5:12 pm

mtrkman je napisal/-a:evo sm najdu enga polota classic 1.9 sdi. tip ga prodaja za 1.330 000k l. 96 njegov telefon 041 631 912. najdeš pa ta avto na www.avto.net

upam da je pravi.

LP :lol:

če že bi lahko napisal link točno do tega avtomobila
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov