Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Če jun 01, 2006 9:28 pm

Bom dau 24" pa bo...važn,da velk zgleda :?

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Mare9mm Če jun 01, 2006 9:35 pm

Različne colaže spredaj/zadaj ne boš homologiral. :|

Smiselno zadaj met širše gume je samo za avte, ki imajo zadaj pogon, za druge je pomen zgolj samo izključno estetski. :roll:

Verjetno bi se dalo nekako čez spravit, če bi imel kako ekzotiko, al pa močno predelanega hrošča, old-timerja, kakšen ameriški "muscle" car. Na polotu tega ne boš spravil čez homologacijo, avtu boš podru čist vse možne nastavitve podvozja in po mojem boš pri vožnji več s tem izgubil, kot pridobil. :jao:

Eventuelno, bi se lahko naredu mal neumnega, homologiral vse 4 večje feltne, potem pa spredaj dal nazaj gor manjše, samo močno dvomim, da boš prijatelje v modrem prepričal, da je to tehnično ispravno. :[]

Skratka, stlač na polota 18 col, pa boš car. ;)
...ampak to je samo moje mnenje.
Slika

Uporabniški avatar
Blinder
Mojster foruma

Kraj: Obala

Napisal/-a Blinder Če jun 01, 2006 10:30 pm

Sem poseben primer. Meni bi lepse za videt spredaj sirse, bolj "racing". Ce pa so zadaj sirse, je le nek styling :roll: ki po moznosti skodi obnasanju avta.
Ce ima ena os prevec gripa, spet ni dobro, ker bo zato tista druga bolj drsela, in zato se bo avto manj drzal v ovinku.
Pri bestmotoringu so meli nek fwd avto, ki je mel spredaj sirse, pa kar zadovoljni so bili z njegovim obnasanjem:)

Kar se tice kotalnega upora, je prakticno isto ce imas sirse zadaj ali spredaj(sej je tako ane?).

Lp
Sem fant redkih besed. Govori vec moja desna noga.

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Če jun 01, 2006 10:35 pm

Bomo še premisll o 17"...cajta je še en let :P

Uporabniški avatar
AVX
Poznavalec foruma

Kraj: V Avtu

Napisal/-a AVX Pe jun 02, 2006 1:08 pm

no tam zgoraj ko si napisu 24 col da boš dal gor, to mene zanima dome mam parkiranega fičeka, pa vprašanje če bi spravu gor 17 col, pa rečmo da bi če bi predelal blatnik se pravi notranjo zaščito odrezo in povečal lukno in gor dal 24 col. in potem ono zaščito prišvasal malo višje. Bi šlo čez tehničnega mislim pa če bi upravu homologacijo?
Ford Mondeo ST TDCI,... soon on show =)

Uporabniški avatar
AVX
Poznavalec foruma

Kraj: V Avtu

Napisal/-a AVX So jun 03, 2006 5:19 am

:roll:
Ford Mondeo ST TDCI,... soon on show =)

Bor
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Bor So jun 03, 2006 9:13 am

Tud tisti, ki majo zadaj širšo feltno majo spredi in zadi enako dimezijo gum. Pa še to ne vem če se da homologirat. Je pa mel moj frend na golf3 spredi 7široko feltno zadi pa 9. Sam seveda ni blo homologirano.

Uporabniški avatar
Sierrator
Novinec

Kraj: Vipava

Napisal/-a Sierrator To jun 06, 2006 6:47 pm

Ni vse samo v širini in colah.
Po zakonu se tudi obseg novih pnevmatik ne sme razlikovati od tovarniško homologiranih. Iz tega sklepam, da mora biti tudi obseg prednjih in zadnjih enak. Vsaj za "navadne" avte. Pustimo exote.
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov