AVX je napisal/-a:Zanima me to recimo jaz kupim lexus style luči v drugi državi, ki veljajo drugačna pravila kot pri nas in mi oni ne izdajo TUV cerfitikat. Ali ga lahko jaz zahtevam od njih ali kaj. Zdaj če mi ga ne izdajo kaj morem z temi lučmi naredit pelet na kak test pa da mi ga tam naredijo al ka.
Borcix je napisal/-a:pa če maš punco naj ti ona gre to homologirat![]()
![]()
LP
Borcix
sevnican je napisal/-a:Borcix je napisal/-a:pa če maš punco naj ti ona gre to homologirat![]()
![]()
LP
Borcix
Samo tole pa ni tko butasta ideja!
Borcix je napisal/-a:AVX je napisal/-a:Eto, jaz sem danes na "frišno" opravil homologacijo lexus style luči. Kupljene so bile preko Ebay-a, papirjev ni bilo, ker proizvajalec z oznako E11, ki je odtisnjena na lučeh garantira (zagotavlja), da so luči enakopravne oz. boljše od originalnih. Sicer je prosil na LPP-ju papirje, samo jih pač ni, pa se je punca zgovarjala, da majo pač to E11 oznako. No kakorkoli že plačalo se je 7.400 SIt in kartonček dobim po pošti.
LP
Borcix
sevnican je napisal/-a:Borcix je napisal/-a:pa če maš punco naj ti ona gre to homologirat![]()
![]()
LP
Borcix
CockroaC je napisal/-a:sevnican je napisal/-a:Borcix je napisal/-a:pa če maš punco naj ti ona gre to homologirat![]()
![]()
LP
Borcix
Ja pa pride domov z zvito felno,pocohanim odbijacem pa razbitim ogledalom ... ne hvala, bom raje kr jas sel lepo gledat onega strica tam
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost