Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Haider
Nov uporabnik

praske na avtu

Napisal/-a Haider Po jun 19, 2006 8:59 am

Pred kratkim sem podrsal avto ob lesen del. Zanima me, če lahko to prekrijem s kakšno polir pasto, ali to sploh deluje... Ali je vsaka pasta odvisna od modela avta, tudi glede barv sem dokaj skeptičen, ker je v kar nekaj primerih pasta samo še poslabšala zadevo.

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek Po jun 19, 2006 9:10 am

če bo šlo dol al ne je odvisno od globine "štrajfa" :shock:

Uporabniški avatar
Ziggy
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a Ziggy Po jun 19, 2006 9:40 am

s polir pasto se ne prekriva ampak odstranjuje barva. če imaš na avtomobilskem laku ostanke lesa ali pa druge barve, se to enostavno odstrani z polir pasto,če maš pa prasko v vratih oziroma je lak odkrušen potem pa polir psata ne pomaga. potem je to delo za ličarja, al pa pejt v astra chemo oz. podobno trgovino, da ti nameša pravo barvo, potem pa pobarvat in nato z vodobrusnim mal zbrusit, pol pa na koncu še spolirat.

Haider
Nov uporabnik

Napisal/-a Haider Po jun 19, 2006 3:00 pm

Ja u bistvu so praske res blage. Ostala je gor barva od lesa (podrsal sem ob vrata) samo ne gre dol. Torej je najbolje da se oglasim kar v Astri chemo?

kristjan25
Nov uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a kristjan25 Po jun 19, 2006 3:51 pm

ja če je sam barva od lesa ostala gor bi mogla z polir pasto jit dol pa probi sonax pasto ti garantiram da je dobra lahko pa se kar do ličarja zapelješ pa nega vprašaš.
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov