Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
beli angel
Novinec

Kraj: črnomelj

Napisal/-a beli angel To maj 16, 2006 3:08 pm

to poliranje za 7.000 sit bi pa jaz rad vidu kaj izpade! :?
be cool and drift!!

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat To maj 16, 2006 3:45 pm

beli angel je napisal/-a:to poliranje za 7.000 sit bi pa jaz rad vidu kaj izpade! :?

No za koliko pa ti spoliraš avto :?:
Namreč poslal sem ti dva maila in en PM pa nobenga odgovora spraševal sem pa za ceno za Leona :D
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
beli angel
Novinec

Kraj: črnomelj

Napisal/-a beli angel To maj 16, 2006 3:51 pm

seat je napisal/-a:
beli angel je napisal/-a:to poliranje za 7.000 sit bi pa jaz rad vidu kaj izpade! :?

No za koliko pa ti spoliraš avto :?:
Namreč poslal sem ti dva maila in en PM pa nobenga odgovora spraševal sem pa za ceno za Leona :D

se opravičujem sam sem imel gužvo. :oops:
be cool and drift!!

Uporabniški avatar
no_name
Novinec

Napisal/-a no_name To maj 16, 2006 4:00 pm

jst sm lani kupil "mašino" za polirat (bauhaus, cca. 4k sit), pa sonax-ovo pasto. pa veste kaj sem naredu?..... piz.darijo.....k sreči samo na pol haube.....no in tisto mašino in polirpasto sem takoj v kanto vrgel, pa peljal h kolegu ki mi ga je v dveh urah tako spoliral, da se še sedaj sveti :lol: računal pa mi je 10k sit.
aja pa avto je črne barve....polirpasta pa je bila 3M.

Uporabniški avatar
Marki's
Novinec

Kraj: Lendava-Ljubljana

Napisal/-a Marki's To maj 16, 2006 4:25 pm

A mi lahko kdo pove kje v LJ dat polirat avto pa da za to ne odšteješ 20k?!?A se, da v LJ kje ceneje polirat?
Sem bral v prejšnjih postih o tem Top Finishu v Trzinu ampak na internetni strani ni nobenega cenika oz. vsaj jaz ga ne najdem...

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay To maj 16, 2006 4:28 pm

M|t3k je napisal/-a:Še enkrat me zanima, če je kje v MB da kdo vredu spolira pod 10tisoč??

Borko: Če vmes slučajno že veš za ime firme, mi prosim napiši na PM, da se lahko vnaprej naročim.

Hvala, LP

mene tud zanimajo info
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
B_M_W
Stalni uporabnik

Kraj: Prekmurje

Napisal/-a B_M_W Ne maj 21, 2006 8:09 pm

Dras je napisal/-a:Borko: ja mene tud zanima kje je to?? v bližini katerega objekta je?? ker sem iz lendave dobro poznam soboto tak da mi povej kaj je v bližini da bom vedel po čem se naj orientiram!!! ;)

LP

To se nahaja kak je Spaček Bar gostilna zaviješ na levo v kroško ulico in se pelješ kakšnih 500m in na desni strani se nahaja ta mojster!!! :lol: :lol:
325i Coupe

Uporabniški avatar
sergejom
Nov uporabnik

Kraj: Gornji Grad

Napisal/-a sergejom Sr maj 31, 2006 2:31 pm

seat je napisal/-a:Vrjetno misliš na tole firmo.No moj Leon bo v kratkem dobu polirni tretma v tej firmi.

http://www.topfinish.si/main.php

se je treba naročat?
kolko časa nucajo?
kolko te opilijo?

thx!

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Sr maj 31, 2006 2:35 pm

sergejom je napisal/-a:
seat je napisal/-a:Vrjetno misliš na tole firmo.No moj Leon bo v kratkem dobu polirni tretma v tej firmi.

http://www.topfinish.si/main.php

se je treba naročat?
kolko časa nucajo?
kolko te opilijo?

thx!

40 tisoč najmanj :P

Uporabniški avatar
slovenskisin
Novinec

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a slovenskisin Sr maj 31, 2006 10:49 pm

Moj kolega polira avte, vzame 5k, če prineseš pasto. Evo slike prej/po ;)

Slika

Slika
Slika

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi So jun 10, 2006 8:58 am

@slovenskisin
Da mal oživim temo. Poznaš mogoče Šimca? Pa kako on polira? Mogoče daje tudi kakšno dodatno zaščito gor? Pa kolk kaj računa za poliranje?

kristjan25
Nov uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a kristjan25 Po jun 19, 2006 4:13 pm

Najbolj da greš k enmo ki se ukvarja z avto nego pa ti to uštima.
Lahko pa leskin pasto probaš je res bolj groba sam je pa zelo dobra pa ful velik stvari odstran pol pa še iz sonax pasto dokonca zapoliraš pa vidš kaj bo.

White Nigga
Nov uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a White Nigga To jun 20, 2006 8:30 pm

Fantje, za resno in dobro poliranje rabiš samo eno dobro mašino za polirat, cca. 20k, in polir pasto 3M, za dokončanje izdelka pa samo še sonax, ki ga dobiš na vsaki bencinski.
aja, pa to govorim iz lastnih izkušenj, ker sem samo ta mesec že spoliral 9 avtomobilov.

Cene za poliranje se pa gibljejo od 5k do 15k, odvisno od avtomobila, pa to seveda na šverc, v naši avtopralnici, kjer pa jest delam za vikende pa poliranje pride 22k, pa ni nič boljše kot doma narejeno.

Uporabniški avatar
FRANCIVW
Stalni uporabnik

Kraj: KAMNIK

Napisal/-a FRANCIVW To jun 20, 2006 8:47 pm

Ja fantje tisti,ki polirate avto za 5kin7k me pa res zanima kako je to spolirano :roll: Jaz ti ne grem avta prat za 5k ali 7k.Svojega Polota 6n2 poliram 2x na leto to že 4 leta pa ga nisem še nikoli spoliral prej kot v 8 urah in to ročno,zato me pa zanima kako to polirate :?:
Slika

White Nigga
Nov uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a White Nigga To jun 20, 2006 8:50 pm

jest doma poliram in se cena giblje od 10-15k, s tem da dam jest material.
delam pa en avto cca 4 ure in to z mašino, ne na roke, če ma pa stranka še kakšne posebne želje, pa avto še notr spucam in to traja še eno uro več, vendar je pa kvalitetno narejeno.
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost