WRC555 je napisal/-a:Ce se kolebas med 15" in 16", se odloci za 17"
alien-w je napisal/-a:ufff, pol pa 17ke niso lih fina izbira, razn ce bos bl po jajcih vozu. Al pa ksne zlo dobre kupt, ksne BBS, k so res ornk. Sam se zmer je potem guma na udaru. U tem primeru ti bl priporocam 16ke.
ce mi posles ksno fotko tvojga avta od strani (ne tko od zgorej kot si jo te dal, ampak prov od strani), ti lahko photoshopnem obe različni velikosti, pa se boš pol odloču. Povej kero felgo pa fotko mi zrihti.
bizi10 je napisal/-a:Ja trenutno so 15-ke gor z gumami 195/55 R15
alien-w je napisal/-a:Evo, sm naredu mal primerjave. Razlika je precej očitna.
Tut mal sm za velikosti gum pogledu. Ce mas zdej 195/55 R15 bi sel jest na 205/45 R16 (-0,8% odstopanja) oziroma na 205/40 R17 (0% odstopanja). Razlika v višini gume med 16 in 17 col bi bila le 1cm, torej niti ne tako veliko, guma bi bila torej minimalno 8,2cm visoka (pr 17 col) in 9,2cm visoka pri 16 col.
Kakor vidm zadevo zdele po fotkah se mi ni težko odločt, da bi uzel 17ke, odloct se bos mogu pa sam. 17ke pa bl previdno pelat al pa 16ke pa se mal manj bat usake lukne. Jest bom mel na svojem Getzu 195/45 R16, da se ne bom sekiru zarad usake luknce na cesti.
Drgac pa ja, jest sm ta alien-w iz slotechain se spomnem tiste predstavitve, sam ne vem več točno kdo je use tm bil. Jest, primoz pa quattro pa un blond model iz Jae-ta pa se ene par folka, rajt? Iz kje si pa ti?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov