Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
AVX
Poznavalec foruma

Kraj: V Avtu

Napisal/-a AVX To jun 20, 2006 8:23 pm

ja zdaj so pr nekimu GAS ekipi oz. so se preimenovali :D Tisti kao vesolski avto sej sam zato me je to zagrablo.
Ford Mondeo ST TDCI,... soon on show =)

Uporabniški avatar
Štrubelj
Uporabnik

Kraj: Nemogoče določit

Napisal/-a Štrubelj To jun 20, 2006 9:41 pm

Slike?

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC To jun 20, 2006 10:13 pm

.:BoMbAsTiC:. je napisal/-a:
CockroaC je napisal/-a:Za 70k si raje idi na odpad po klimo.

:lol:

Verjameš ali ne je ne rabim,ker ko grem kam daleč pohajat vzamem drug avto,ki jo ma...

Glej klimo vsak rabi, sploh pa pri tej vrocini te dni ... sicer pa pac sem predlagal ker v vsakem drugem postu omenjas da pac ti je prevroce v avtu in da bi s tem barvanjem zmajnsal vrocino.Klima te pride vsaj ceneje od barvanja pa se hladilni efekt bo bistveno boljši.
Slika

Uporabniški avatar
pernat_b
Stalni uporabnik

Kraj: Ptuj

Napisal/-a pernat_b To jun 20, 2006 10:25 pm

Mula
ed2k://|file|Pimp.My.Ride.S05E01.DSR.Xv ... C2CDC353|/

Brand new season, brand new garage!
http://www.mininova.org/tor/341779
(če ni dovoljeno zbrište moj post)
Zadnjič spremenil pernat_b, dne To jun 20, 2006 10:27 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Timmy drift: http://www.youtube.com/watch?v=NXzNhBMdP5U
STREET RACING OR DRIFT IS NOT A CRIME!!!
www.slo-drift.com

Uporabniški avatar
GiGi1985
Poznavalec foruma

Kraj: EU

Napisal/-a GiGi1985 To jun 20, 2006 10:26 pm

CockroaC je napisal/-a:

Verjameš ali ne je ne rabim,ker ko grem kam daleč pohajat vzamem drug avto,ki jo ma...

Glej klimo vsak rabi, sploh pa pri tej vrocini te dni ... sicer pa pac sem predlagal ker v vsakem drugem postu omenjas da pac ti je prevroce v avtu in da bi s tem barvanjem zmajnsal vrocino.Klima te pride vsaj ceneje od barvanja pa se hladilni efekt bo bistveno boljši.

Ja sam klimo rabiš vsega skup 30 dni v letu, barva avta pa izgleda lepo vse dni v letu! ;) :D
Lp

Uporabniški avatar
.:BoMbAsTiC:.
Stalni uporabnik

Kraj: Ajdovščina

Napisal/-a .:BoMbAsTiC:. Sr jun 21, 2006 8:32 am

GiGi1985 je napisal/-a:
CockroaC je napisal/-a:

Ja sam klimo rabiš vsega skup 30 dni v letu, barva avta pa izgleda lepo vse dni v letu! ;) :D
Lp

CockroaC: Mislim,da nisem lih tko pogosto glede klime govoril...Itak moj avto je rečmo temno rdeč in do črne ni dost razlike.Več kot zdej se tud potem ne bom "kuhal".
Glede klime sem se tud nekaj pozanimal ampak se ne splača (70k prez montaže po tvojih besedah),ker jaz nisem strasten popotnik v poletnih dneh, ker mam pač druge obveznosti in druge hobije,če pa grem kam vzamem drug avto s klimo.Seveda,če bi zdej kupoval avto bi bila klima skoraj obvezna ampak sem zadovoljen kot je.Tko kot je GiGi1985 napisu,da klimo rabiš tistih 60 dni alpa mal več in to je to barva pa bo še dolgo več še posebi tle na primorskem,kjer nimamo velikih problemov s snegom itd.

Za barvat in barvo me pride okrog 120-150k (baje) vse ostalo kar se tiče brušenja pa bi sam naredu (oz. s pomočjo).
Odločil sem se dat toliko na njega,ker v dveh letih sem mel 2 zx-a in oba sta delala ko urca z minimalnimi stroški (prvega sem prodal,ker so me sfuzlali tisti trije spojlerji :oops: ,vendar mi ni žal...).

Zdej pa eno vaše mnenje...Kakšne barve avto mate,koliko se umazanija pozna na njih.Vem da je črna in bela zelo ustrezna za umazanijo.. :D

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Sr jun 21, 2006 11:34 am

Ja dobro no ...ti ze ves ..

Drugac pa glede barve.Moj je srebrn pa tud ko je umazan ko p*****a od dalec zgleda cist :lol:
Slika

Uporabniški avatar
ruco555
Novinec

Kraj: ankaran

Napisal/-a ruco555 Ne jun 25, 2006 2:17 pm

moj je pa zelen pa bel...pa zgleda non stop umazan...sploh zelen del...
Never settle for a moment of mediocracy.
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov