Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ To jun 27, 2006 7:07 am

Punto_sLo je napisal/-a:mislim da bo najbolš, če dam js tale air-intake kr matki v kuhno, da bo mela za makarone cedit, za druga tak ni uporabn, itaq da ne dam tega sraja gor :evil:

:cry :cry :cry
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man To jun 27, 2006 7:12 am

priročno tudi kot lopatka v peskovniku...pa še precediš lahk pesek :D
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice To jun 27, 2006 9:03 am

Tok kot sem se nasmejal v tej debati se nisem od začetka v letu 2002... fakin šit ej...
"Montiraj gorilec centralnega ogrevanja hiše", "cedilnik za makarone"... o Jezus Krišna :har :bow

aja: vrni, če bo kompliciral pa se obrni na tržnega. Ta cedilek makaronov imho ne bi pasal niti na moskviča....
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

Uporabniški avatar
Denii
Novinec

Napisal/-a Denii To jun 27, 2006 10:09 am

Nazaj mu vrni pa nej ti da denar nazaj, jst sem pa glih zadnjič se menu za prage pa za zadnji spojler pa je neki kompliciru, pa nebi rad pol da bom domu dobu lopato za sneg. :)
Clean look

maniaxxx

Napisal/-a maniaxxx To jun 27, 2006 10:18 am

Denii je napisal/-a:Nazaj mu vrni pa nej ti da denar nazaj, jst sem pa glih zadnjič se menu za prage pa za zadnji spojler pa je neki kompliciru, pa nebi rad pol da bom domu dobu lopato za sneg. :)

Zdej ne..te bom prasal pozimi..takrat boš hvaležen za lopato za sneg :P ;)

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon To jun 27, 2006 10:19 am

Fak, ko sem videl temo sem si mislil, da gre za temo o kakšni firmi ki dela prave difuzorje in to preverjene na unih aerodinamičnih teszih... Motil sem se. :lol:
Sam res imate nore ideje!
Enkrat je bil znanec, ki ima na Cliu takšno luknjo na morju. So bili v šotoru, mimo pride nek zaljubljen parček. Pa punca vsa navdušena: "U, kaj ima pa to na haubi??" In ji tip ponosno reče: To ima pa turbo!"
LOOOOOOL :lol:
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

maniaxxx

Napisal/-a maniaxxx To jun 27, 2006 10:20 am

Punto_sLo je napisal/-a:mislim da bo najbolš, če dam js tale air-intake kr matki v kuhno, da bo mela za makarone cedit, za druga tak ni uporabn, itaq da ne dam tega sraja gor :evil:

Mislim da bi bil uporaben tudi za delanje rezancev..poskusit ni greh ;) ...

pa sej ni tok napačen..sam pust ga v kontra barvi kot je avto, da ge slucajno ne bo kdo spregledal :D

Uporabniški avatar
Thalia_sedan
Nov uporabnik

Napisal/-a Thalia_sedan To jun 27, 2006 12:26 pm

v bistvu ne vem kdo je sploh to poimenoval difuzor???

ja lep je ta ja... :lol: :lol:

montiraj poleg nape da bo bolj vlekla...

dugace je pa difuzor ta zadeva za na flash pri fotoapartaih...

Slika

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker To jun 27, 2006 1:00 pm

lisko je napisal/-a:Men pa zanima neki druzga.....
Probeleme v tej vročini mam s pregrevanjem motorja ( konstantno na 100 stopinj) na semaforjih in u mestu pa ventilator laufa u eno.....

Sicer je res bogi dizl s 55konji..... ampak nižana glava..... in očitno je kiler in hlajenje preračunano točno za original mašino.... kar pa ta le več ni.... Kiler je prepucan.... hladilna je nova..... pumpa je nova.... termostat dela... pregreva pa se še vedn....

Večji hladilnik pa ne spraviš notr? :D

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko To jun 27, 2006 11:13 pm

Spyker je napisal/-a:
lisko je napisal/-a:Men pa zanima neki druzga.....
Probeleme v tej vročini mam s pregrevanjem motorja ( konstantno na 100 stopinj) na semaforjih in u mestu pa ventilator laufa u eno.....

Sicer je res bogi dizl s 55konji..... ampak nižana glava..... in očitno je kiler in hlajenje preračunano točno za original mašino.... kar pa ta le več ni.... Kiler je prepucan.... hladilna je nova..... pumpa je nova.... termostat dela... pregreva pa se še vedn....

Večji hladilnik pa ne spraviš notr? :D

Ne sem že onga za klimo komaj not spravo :P
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov