Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
AVX
Poznavalec foruma

Kraj: V Avtu

Vezava zvočnikov za na tekmovanja

Napisal/-a AVX So jun 17, 2006 8:41 am

Bi lahka kdo sliko dal sem kak se to more zvezat. sem zelo na kratko napisu. Pa če že imate kakšen dokument sam v .pdf mi ne pošilat, ker mi je že freetrial poteku ;)
Ford Mondeo ST TDCI,... soon on show =)

Uporabniški avatar
AVX
Poznavalec foruma

Napisal/-a AVX So jun 17, 2006 9:32 am

če bi vidu kak mam dome zvezano bi vsakega kap trofla, ker nekateri pač ne znajo in ne zastopijo elektroniko tako kot jo zastopimo mi. Dome mam povezano
Subwoffer mac
Kišta----stolp--<
zvočniki, ki so močnejši od onih prej

Stolp pa ima samo dva izhoda jaz mam pa gor priklopleno 4 zvočnike, ki stolp ni bil narejen za njih ;)
Pa mi ni nič skurilo izkoristek je pa maxsimalen. Tak da ne ti meni da ne bom kaj skuru.

Uporabniški avatar
gorgo
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a gorgo So jun 17, 2006 9:34 am

AVX je napisal/-a:če bi vidu kak mam dome zvezano bi vsakega kap trofla, ker nekateri pač ne znajo in ne zastopijo elektroniko tako kot jo zastopimo mi. Dome mam povezano
Subwoffer mac
Kišta----stolp--<
zvočniki, ki so močnejši od onih prej

Stolp pa ima samo dva izhoda jaz mam pa gor priklopleno 4 zvočnike, ki stolp ni bil narejen za njih ;)
Pa mi ni nič skurilo izkoristek je pa maxsimalen. Tak da ne ti meni da ne bom kaj skuru.

in si ti ziher da zastopiš elektroniko??
:roll:

Uporabniški avatar
AVX
Poznavalec foruma

Napisal/-a AVX So jun 17, 2006 9:42 am

ja. sem že velik popravlju pač delo z elektriki no. Popravu novo letne lučke ko jih mislu tastari bek fuknat. Potem avto na dalinca, zastopim, samo kaj me zaj to sprašujete če rabim pomoč

Uporabniški avatar
AVX
Poznavalec foruma

Napisal/-a AVX So jun 17, 2006 10:00 am

se vidi da nekateri zastopite vprašanja. No se ne mislim kregat kaj preveč z vami ker vidim, da je včasih sama potrata časa. Naj en moderator zbriše to temo ker je itq brezveze tuki gor spraševat za kako pomoč.

Uporabniški avatar
gorgo
Novinec

Napisal/-a gorgo So jun 17, 2006 10:08 am

AVX je napisal/-a:ja. sem že velik popravlju pač delo z elektriki no. Popravu novo letne lučke ko jih mislu tastari bek fuknat. Potem avto na dalinca, zastopim, samo kaj me zaj to sprašujete če rabim pomoč

hahaha jaz bom pokno od smeha, novoletne lučke si popravo? svaka čast...

no da ti odgovorim na tvoje prvo vprašanje, sploh te prav ne razumem kaj želiš vprašat?!
kr si vprasanje postavo kr tak nekaj na splošno.. sploh ne vem kake zvocnike bi ti vezal, kam bi jih vezal, kaj bi tekmoval...itd.. :idea:

Uporabniški avatar
marko01
Poznavalec foruma

Napisal/-a marko01 So jun 17, 2006 10:13 am

ma saj ma stalno neke cudne teme ja zvezi tak kot se zveze kaj bi pa delo drugega nabavi materjal pa gremo spajat :twisted:

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK So jun 17, 2006 11:58 am

Kera tema... :cry :cry :cry

night racer
Nov uporabnik

Kraj: prevalje

Napisal/-a night racer So jul 01, 2006 8:41 pm

avx a se norca delaš če se imaš za štromerja nehipopravlat novoletnih lučk pa si naredi take zvočnike v avto kot sem jih jaz mimogrede star sm 14 let pa se rajtam bolj spoznam kot ti na elektorniko :D 8) :lol:
2 fast and 2 loud 4 you mothafucka
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov