Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
enarf
Novinec

Kraj: Ljubljana

Črni odbijači na belo karoserijo

Napisal/-a enarf Če sep 12, 2002 9:51 am

Parkrat sem že opazil avtomobil, ponavadi bele barve s črnimi (osnovna verzija) odbijači nekoliko znižan, s širšimi kolesi. Meni zgleda super! Videl sem že Brava, Punta, Clia...Ne vem, sem edini, ki mu je to všeč? Upam si trdit, da deluje dosti bolj lično, kakor z odbijači v barvi karoserije.
Žua d vivre...

cresh
Uporabnik

Kraj: Litija

Re: Črni odbijači na belo karoserijo

Napisal/-a cresh Če sep 12, 2002 10:01 am

ja mislm da si res edini
my ride
Slika

vladek
Stalni uporabnik

Napisal/-a vladek Če sep 12, 2002 11:03 am

enarf: ce kupis najcenejsi model nizjega razreda bele barve bos zraven do bil crne odbijace! :) plasticne in nepobarvane ampak crne! :)
Slika

Uporabniški avatar
enarf
Novinec

Napisal/-a enarf Če sep 12, 2002 11:57 am

Ne vem kaj si hotel povedat Vladek. Poudarek je bil mišljen na nižje nastavljenem podvozju in širših kolesih, jasno v kombinaciji s črnimi odbijači. Dostikrat sem na omenjenih avtomobilih opazil tudi izredno majhna a široka kolesa, ki dobesedno štrlijo izpod karoserije (a la Mini). ? Kako je s tem? Niti sanja se mi ne kako se tak avto pelje, niti v koliko je to sploh dovoljeno...
Žua d vivre...

vladek
Stalni uporabnik

Napisal/-a vladek Pe sep 13, 2002 5:33 am

enarf: samo joke je bil ... tisto s kolesi ki strlijo ven, po novem to ni vec dovoljeno, razen ce gres delat a-test ampak mislim da ti ne odobrijo ce ti strlijo ven, moras imet pol razsirjene blatnike ... (ce sem prov zastopu kar si vprasal)
Slika

Uporabniški avatar
din
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a din Pe sep 13, 2002 6:22 am

Saj tudi po starem ni smelo ven štrlet, pri Wrangleru je samo buhtl ven štrlel, naležna površina pa je bla glih pod blatniki pa so policaji že zafrkavali ???

Črni odbijači ??? 99% folka ki proba :) rihtat avto bi poštrihalo odbijače v barvo avta 1% bi pusto odbijač taki kot je, a ti bi pobarvanega poštrihal v črno al kaj ??? pol jaz tudi mislim da si edini ki se ti to dopade.

Pa ne preveć resno vzet mojega odgovora, saj ma vsak svoj okus :);)

LP
Slika

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale Pe sep 13, 2002 7:38 am

Hmmmmm, jst bi pa tuki kar mal podprl enarfa. Sem tut jst vidu že npr. belga punta s črnimi odbijači in lepo znižanga s primerno gromozanskimi kolesi in se mi zdi da sploh ni slabo zgledal - v bistvu je blo prav posrečeno.

Je pa res, da to po moje sploh ni primerno za vsak avto in je ful odvisno od oblike avta. Predvsem je pa to mal drugačno od večine in je zato zanimivo - se vsaj vsak mal sprašuje: kva je pa zdej to, hehe ;).

Sej Gfors ma tut un "spojlerček" pod sprednjim odbijačem kar na črno pobarvan in ne v barvi avta, pa se mi zdi, da glih zato dobr zgleda.
Slika Slika

cresh
Uporabnik

Kraj: Litija

Napisal/-a cresh Pe sep 13, 2002 12:03 pm

ma en moj prjatu ma twingota pa je prej mel črne odbijače pa znižan, šroke feltne, pa ni zgledu tuk dobr kukr je zdej k ma poštrihane odbijače. Zdej če maš ti črne barve odbijače se sploh ne vid da je avto tuk znižan, k pr barvnih se pa vid. En primer je tud k ma en pr nm Lupota(bele barve) pa ma sam širše feltne pa mogoče kšen centi znižan(sam nisem zihr) pa cel odbijač ma bel(k drugač imajo pol odbijača črng) in zgleda ful hud
my ride
Slika

G-4S

Napisal/-a G-4S Pe sep 13, 2002 3:00 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
bravura
Uporabnik

Kraj: Ilirska Bistrica - okolica

Napisal/-a bravura Pe sep 13, 2002 4:15 pm

Nekje sm vidu enega puntota, vinsko rdeč, črni odbijači, 16' znižan in zadaj ena fajn cev....presenetljivo je zgledal dobro, tako da tudi jaz se delno strinjam....treba je le videt kater avtomobil, kakšne barve in druge predelave ki so zraven.
Never drive faster, than your guardian angel can fly.

Uporabniški avatar
din
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a din So sep 14, 2002 12:35 am

očitno sem se zmoto v % :):D
Slika

royt
Nov uporabnik

Napisal/-a royt So sep 14, 2002 10:26 pm

vse je odvisno od avta- oblika. pri mercedesu nikakor ne bi pasalo imet neke blatnike v drugi barvi, kar pa pri audiu nekakor ne velja, vsaj pri A4 (ker ga zadnje čase najbolj gledam)
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost