Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
brioni
Nov uporabnik

Izjava o ustreznosti platišč

Napisal/-a brioni Po jul 03, 2006 11:50 pm

Končno sem dobil človeka na uradnem servisu, ki mi je pripravljen dat izjavo o ustreznosti platišč za moj avto. Problem je sledeč: Jaz moram sam napisat izjavo, in pol bo prijazni fant dal samo podpis in žig. Zdej me pa zanima kaj vse mora pisat v izjavi, da bodo na LPP- JU zadovoljni. Mogoče če mi lahko kdo prilepi že obstoječo izjavo če jo ima.

Hvala za pomoč

Uporabniški avatar
Dj_Gregy
Novinec

Kraj: celje

Napisal/-a Dj_Gregy To jul 04, 2006 8:47 am

Gor ti mora pisat da ti platišča ustrezajo avtu,modelu avta,po motorju,letniku,skratka vse ti piše gor na TUV certifikatu - kar se ti mora ujemat ;)
Slika

Uporabniški avatar
brioni
Nov uporabnik

Napisal/-a brioni To jul 04, 2006 9:40 am

Potem je najbolše, da naredim podobno razpredelnico kot je v TUV-u in vpišem vse podatke, ki ustrezajo za moje vozilo?

Uporabniški avatar
ANJCI
TÜV ekspertinja

Napisal/-a ANJCI To jul 04, 2006 1:15 pm

Ta prijazen mojster pa je model. Ti spišeš on pa ti podpiše in da žig firme :roll: , se sploh zaveda da s tem odgovarja zakar je podpisal...Pa sj nima veze pač prijazen možakar :P
Na izjavo moraš napisati Podjetje katero ti bo dalo žig, dimenzije platišč z ET-jem, razmik vijakov, dimenzijo pnevmatik, znamko vozila, model vozila, tovarniško oznako , ccm in kw ...

Uporabniški avatar
brioni
Nov uporabnik

Napisal/-a brioni To jul 04, 2006 3:39 pm

Mislim, da je edini pameten možakar, ki ne komplicira. Platišča so original samo eno colo večje. Če jih uradno pri njih kupiš ni nobenega problema za jih zamenjat z 15 colskimi in ti dajo vse papirje. Če pa jih kupiš rabljene pa so vsi pametni da se ne da :evil:
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov