Orginal je le orginal tut sam sem izrecno hotu dobit orginal pragove za Leona ker to je le ABS plastika in ne pof**** poliester.
Predlagam,da se obrneš na servise,ker le tko boš lahk dobu pragove oz. pobrskaj po oglasnikih lahko,da se ti posreči in najdeš kakega,ki jih bo prodajal.
Drgač je pa edina jeba pri orginalnih pragovih predvsem cena.No recimo za Leona pridejo orginalni pragovi 80k+barvanje in montaža.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ
lenivec je napisal/-a:al ap kupiš rablee ki so že v barvi tvojega avta, na novo pobarvano za 20k hehe
Ja če imaš srečo,no meni jih je kolega prodal in sicer za 50k z tem,da so že bili v barvi mojega avtomobila in sem lahko srečen,da sem jih dobu,ker drugače je take zadeve dobit precej loterija.Sem pa še vedno mnenja,da orginal je le orginal.In tut sam sem izrecno hotu met orginal vse odbijače tko,da sem sreči vse tut dobu rabljeno in lepo ohranjeno.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ
AVX je napisal/-a:lega pa sej ti ja nimaš HGT ? al si se zmotu pa v Salonu napisu 1.6 16V
Ja no sej jst tut nimam Leona TOP SPORT sam mam navadnega preoblečenega v TOP SPORT verzijo.