Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

BOZL4
Novinec

HGT pragovi

Napisal/-a BOZL4 Sr jul 12, 2006 4:05 pm

ze nekaj casa iscem pragove od FIAT BRAVO HGT :evil: pa jih nikjer ne najdem zato ce kdo ve za njih mi naj sporoci :D :!: lp

Uporabniški avatar
AVX
Poznavalec foruma

Kraj: V Avtu

Napisal/-a AVX Sr jul 12, 2006 4:14 pm

univerzal pragovi, so ponavadi še lepši :D mel sem eno stran ko so jih prodajali, sam je ne najdem. Pa sej ti nimaš HGT
Ford Mondeo ST TDCI,... soon on show =)

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Sr jul 12, 2006 4:48 pm

Orginal je le orginal tut sam sem izrecno hotu dobit orginal pragove za Leona ker to je le ABS plastika in ne pof**** poliester.
Predlagam,da se obrneš na servise,ker le tko boš lahk dobu pragove oz. pobrskaj po oglasnikih lahko,da se ti posreči in najdeš kakega,ki jih bo prodajal.
Drgač je pa edina jeba pri orginalnih pragovih predvsem cena.No recimo za Leona pridejo orginalni pragovi 80k+barvanje in montaža.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

BOZL4
Novinec

Napisal/-a BOZL4 Če jul 13, 2006 11:28 am

seat tako kot si rekel je edini fak cena originala na servisih :cry: a je treba met original tudi homologiran :?:

Uporabniški avatar
AVX
Poznavalec foruma

Kraj: V Avtu

Napisal/-a AVX Če jul 13, 2006 1:11 pm

lega pa sej ti ja nimaš HGT ? al si se zmotu pa v Salonu napisu 1.6 16V
Ford Mondeo ST TDCI,... soon on show =)

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Če jul 13, 2006 1:55 pm

lenivec je napisal/-a:al ap kupiš rablee ki so že v barvi tvojega avta, na novo pobarvano :D
za 20k
hehe

Ja če imaš srečo,no meni jih je kolega prodal in sicer za 50k z tem,da so že bili v barvi mojega avtomobila in sem lahko srečen,da sem jih dobu,ker drugače je take zadeve dobit precej loterija.Sem pa še vedno mnenja,da orginal je le orginal.In tut sam sem izrecno hotu met orginal vse odbijače tko,da sem sreči vse tut dobu rabljeno in lepo ohranjeno.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Če jul 13, 2006 1:57 pm

AVX je napisal/-a:lega pa sej ti ja nimaš HGT ? al si se zmotu pa v Salonu napisu 1.6 16V

Ja no sej jst tut nimam Leona TOP SPORT sam mam navadnega preoblečenega v TOP SPORT verzijo.

BOZL4
Novinec

Napisal/-a BOZL4 Pe jul 14, 2006 9:10 am

lenivec cist nic ni narobe sam noro zgleda :D to ja pa tud vse :D HGT ZAKON :twisted:
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost