Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

_DEK_
Nov uporabnik

Kraj: Slovenija

predelava na original odbijač

Napisal/-a _DEK_ Če jul 13, 2006 8:14 pm

Najprej lepo pozdravljeni.

Zdej pa me zanima naslednje:

Kako se predela (styling) odbijač na original odbijač na vozilu?Bi lepo prosil za ceu postopek.Od začetka ko se prineta pa do konca.
Zraven je še slika kaj me muči:
*se opravičujem Customgarage ki sem ukradel sliko (po potrebi jo izbrišem):
Slika

HVALA ZA ODGOVOR.
Lep pozdrav...

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Če jul 13, 2006 8:33 pm

No najlepše bi bilo če daš svoj odbijač delati lastniku te slike :D
Drgač pa se to prineta in potem tudi pokita.
Če se motim me popravte.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
marko01
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a marko01 Če jul 13, 2006 9:21 pm

ja gor se da podalsek odbijaca ki ga kupis pol se pa po zelji skita v ravnino z odbijacem ali pa ne vsa umetnost samo podalek mores nekje dobit ker dvomim da imas vse potrebno da si ga sam naredis kalupe itd 8)

_DEK_
Nov uporabnik

Kraj: Slovenija

Napisal/-a _DEK_ Pe jul 14, 2006 4:06 pm

Ja vem, da se skita i nda moram podaljšek kupiti!

Samo kako gre postopek:vem da se prineta,samo nevem od kje do kje se položi poliester in kako naprej.Z poliestrom pa znam delat.

HVALA pa prosim še za kakšno informacijo ;) .
Lep pozdrav...

Uporabniški avatar
Black_Racer®
Poznavalec foruma

Kraj: Toti Cjele

Napisal/-a Black_Racer® Pe jul 14, 2006 4:48 pm

Od znotraj najboljše da odrežeš pločevino širine cca 15 cm in odbijač ter spodnji del odbijača skupi daš,navrtaš luknjice,zanetaš odbijača skup z notranjo pločevino,pol pa še od zunaj lepo pošmirglaš in poflikaš lepo prbližno obliko z poliestrom.
Pol pa vse lepo pošmirglaš,premažeš z plasticprajmerjem za boljši oprijem,pokitaš u nulo,ošmirglaš z grobim 800 šmirgl papirjem,pol pa z vodnim 300 papirjem,pol špricneš cel odbijač z šprickitom z dodanim plasticditivom,in ga ko se posuši u nulo ošmirglaš z 300 vodnim šmirgl papirjem.
Pol pa špricneš še v barvo avta ampak zravn barve dodaj plasticditiv,počakaš da se posuši in zadeva je končana in pripravljena na montažo ;)
1 3 5
2 4 6 R
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost