Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
ŽVal je napisal/-a:Avto je 5ka. GTT. Majhen avto zato ne bi smelo bit drago. Rje pa ni dosti. Malo po pragovih pa okoli kesla za bencin (rezervoar za bencin, tam ko ror -cev- not vtakneš
).
simko1 je napisal/-a:ŽVal je napisal/-a:Avto je 5ka. GTT. Majhen avto zato ne bi smelo bit drago. Rje pa ni dosti. Malo po pragovih pa okoli kesla za bencin (rezervoar za bencin, tam ko ror -cev- not vtakneš
).
"Majhen avto",tu ni bistvene razlike,mogoce 20-30tisocakov.
Celotno barvanje avta z metalik barvo pride nekje med 120 in 150 tisocakov,odvisno od licarja,ce rabis racun ali ne.Navadna barva pa je nekje 100 tisocakov.
easy je napisal/-a:ja če pa bi sam delal, bi pa prišlo dobrih 50k (ker pač morš še kej kupit kar nimaš doma drgač...) Glih končujemo svojo 5ko, sam ... je pa ful dela, če hočeš vse porihtat, pa vse razdret, pa poparvit vse obrobe in spojlerje... to se dela enkrat v življenju..(recimo)
ŽVal je napisal/-a:easy je napisal/-a:ja če pa bi sam delal, bi pa prišlo dobrih 50k (ker pač morš še kej kupit kar nimaš doma drgač...) Glih končujemo svojo 5ko, sam ... je pa ful dela, če hočeš vse porihtat, pa vse razdret, pa poparvit vse obrobe in spojlerje... to se dela enkrat v življenju..(recimo)
A barvali ste tud sami ? Rjo bi sam že odstranil, pa zakital to kaj treba, barvat pa bi dal ličarju. Da bo vredu. Ker nočem vsakokrat ko pogledam avto opazit nove napake.
Po moje se bi mi splačalo ker avta nimam namena prodat ali zamenjat vsaj dokler bo se dalo vse popravit in stroški ne bodo preveliki.
ŽVal je napisal/-a:easy je napisal/-a:ja če pa bi sam delal, bi pa prišlo dobrih 50k (ker pač morš še kej kupit kar nimaš doma drgač...) Glih končujemo svojo 5ko, sam ... je pa ful dela, če hočeš vse porihtat, pa vse razdret, pa poparvit vse obrobe in spojlerje... to se dela enkrat v življenju..(recimo)
A barvali ste tud sami ? Rjo bi sam že odstranil, pa zakital to kaj treba, barvat pa bi dal ličarju. Da bo vredu. Ker nočem vsakokrat ko pogledam avto opazit nove napake.
Po moje se bi mi splačalo ker avta nimam namena prodat ali zamenjat vsaj dokler bo se dalo vse popravit in stroški ne bodo preveliki.
bizi10 je napisal/-a:Ko ste ravno pri barvanju bi še jaz nekaj vprašal pa da ne odpiram nove teme. Recimo če bi se človek odločil za kompletno novo barvanje avta v drugo barvo. (Npr. metalik rdeča) za avto srednje velikosti koliko to stane in ali je to problem homologirat ali bi ti to pač vpisali pod predelave?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov