Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...
-

josh1512
- Nov uporabnik
-
- Kraj: Petrovče
Napisal/-a josh1512 Pe avg 04, 2006 10:07 am
Zadeva je taka potreboval bi naslov oziroma ime nekoga ki ddela BULLBAR, namreč na netu sem videl kakšen je smart z bullbarom in bi ga punci, ki ima smarta kupil.
vse ki imate kakršnokoli idejo kdo bi se s tem ukvarjal presim z besedo na dan.
mimogrede če zadevo nročim iz nemčije pride 250 eur na nizozemskem pa 262 eur.
- Priponke
-

- tako pa zgleda ta stvar
JOSH
-

_YUGO-GVX_
- Poznavalec foruma
-
- Kraj: Črnomelj
Napisal/-a _YUGO-GVX_ Pe avg 04, 2006 10:52 am
mislim da bi nebivedu kaj povedal o tem. samo se mi zdi da je on bolj za terence, drugač mi pa zgleda isti princip...počakaj da se on oglasi

litr bencina, litr olja

-

nebivedu
- Moderator foruma
-
- Kraj: Bogu iza nogu!
Napisal/-a nebivedu Pe avg 04, 2006 10:55 am
Tomaž kogovšek v trzinu.
http://www.kogovsek-tk.si/
Sem Tomaž Kogovšek, ki izhajam iz znane ključavničarske obrtniške družine iz Dravelj pri Ljubljani. Po poklicu sem strojni tehnik in sem si po nekaj letih v očetovi delavnici za samostojno obrtno dejavnost izbral konujunkturno smer strojnega ključavničarstva. Na obronkih novega Trzina sem si zgradil hišo z delavnico in začel samostojno obrtniško pot leta 1990. Najprej sem začel s programom vlečnih avtomobilskih kljuk in tovornimi prikolicami, saj v začetku za izdelovanje česa bolj specialnega niti nisem imel strojev. Moja dejavnost pa se je vedno bolj oddaljevala od tega programa, saj sem videl veliko priložnost v proizvodnji dodatne opreme za osebna, dostavna in terenska vozila (vseh vrst zaščitnih lokov, stopnic, strešnih pritljažnikov).
Naš program obsega:
cevna zaščita za terenska in dostavna vozila
vlečne kljuke
električni vitli WARN
strešni prtljažniki
oprema vozil za OFF ROAD
Nabavil sem specialne stroje za krivljenje cevi vseh vrst in dimenzij do 60 mm. Dandanes vam lahko naredim zaščitni lok za sleherno terensko ali drugo vozilo. V letu 2001 smo prešli na izdelovanje lokov v INOX-u ( nerjaveče jeklo ). Cevi so iz najkakovostnejših materialov.
Uradni zastopniki nekaterih terencev naročajo vgradnjo, še preden vozila prodajo. Naši izdelki so precej cenejši od tovrstnih tujih, pa tudi samo oblikovanje lokov je izvirno, pravzaprav unikatno delo, saj naredimo vse po meri in zahtevah stranke.
Old subarus never die, they just get faster!
-
xandrej
- Poznavalec foruma
-
- Kraj: Slovenija
-
racman007
- Nov uporabnik
-
Napisal/-a racman007 Po avg 07, 2006 7:09 pm
Če jst kaj vem, so jih z novimi pravilniki prepovedali, če niso na avtu original. Ampak, preveri, preden mi boš verjel.
-

RegY
- Moderator foruma
-
- Kraj: MariboR
-
Napisal/-a RegY Po avg 07, 2006 7:12 pm
3.4 - pisanje z VELIKIMI ČRKAMI se smatra kot prekomerno povzdigovanje glasu (kričanje), za normalno komunikacijo morate uporabiti male črke, za velike črke v naslovu debate dobite opozorilo.
samo da se ve od kod je prišlo
pa še odgovor na vprašanje: mislim, da te bodo na homotu zafrkavali, ker bullbar nima certifikata, ki ga po novi evropskih normativih rabiš zanj. (sem tudi sam hotel dat na mojega buula pa smo prišli navzkriž, ko je zakon prišel vmes... če ga pa naročiš iz nem. pa bo ta certifikat najverjetneje že zraven...
-

Courage™
- Mojster foruma
-
- Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!
Napisal/-a Courage™ To avg 08, 2006 12:13 pm
kaj zaj regy nebo đip getza v MBju ?
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON
-

RegY
- Moderator foruma
-
- Kraj: MariboR
-
Napisal/-a RegY To avg 08, 2006 11:38 pm
ne, ne bo... bo pa blizu... vsaj izgledno... nekak v smislu kar se tud rado preganja po makadamu

Iščem povezane vsebine...
Kdo je prisoten
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost