Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
5ka
Novinec

Kraj: planina

volvo 340

Napisal/-a 5ka So jul 22, 2006 9:13 pm

prišel je čas ko bo moj volvo malo prenove. na njemu bi rad naredil bolj retro stiling primeren letniku avta zaenkrat sem nanga nataknu feltne od volva 440 in kromiran nastavek na izpuhu malo pa mi manka idej za naprej
Priponke
volvo 340 008.jpg
volvo 340 008.jpg (5.51 KiB) Videno 1564 krat
ride to live live to ride

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass So jul 22, 2006 10:37 pm

Spoliraj ga pa preveri tekočine pa bo ;)
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

blazp
Stalni uporabnik

Napisal/-a blazp To avg 01, 2006 9:39 pm

jst pa iščem take feltne, pa jih nikje ne najdem :cry:
Zadnjič spremenil blazp, dne Po mar 19, 2012 9:10 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Re: volvo 340

Napisal/-a Mad To avg 01, 2006 9:44 pm

5ka je napisal/-a:prišel je čas ko bo moj volvo malo prenove. na njemu bi rad naredil bolj retro stiling primeren letniku avta zaenkrat sem nanga nataknu feltne od volva 440 in kromiran nastavek na izpuhu malo pa mi manka idej za naprej
...spusti ga da ne boš v kaki garažni hiši z streho podrsal :P :P :P sorry se hecam - lepši bi bil malo spuščen ... L.p. Mad
kinkyllama & Yoni fun club ...

Uporabniški avatar
5ka
Novinec

Napisal/-a 5ka Sr avg 02, 2006 8:38 pm

glede spuščanja je mal problema ker ma zad listnate vzmeti.res je mal visok oz predn del ma kot dojc ampak to je posvoje čar tega avta in mu daje raho nevaren videz. z njim sem mel nesrečo prvega januarja lani.zaletu sem se v reno 5 . men je odpadla tablica in pod njo mam manšo udrtino.na petki so menjal prednjo havbo ,masko, odbijač in luč.tako da avto je tank in naj zgleda glomazn kot se za starga šveda spodobi.na strehe bom pa pač malo pazil. hehe !!

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mad Sr avg 02, 2006 8:46 pm

5ka je napisal/-a:glede spuščanja je mal problema ker ma zad listnate vzmeti.res je mal visok oz predn del ma kot dojc ampak to je posvoje čar tega avta in mu daje raho nevaren videz. z njim sem mel nesrečo prvega januarja lani.zaletu sem se v reno 5 . men je odpadla tablica in pod njo mam manšo udrtino.na petki so menjal prednjo havbo ,masko, odbijač in luč.tako da avto je tank in naj zgleda glomazn kot se za starga šveda spodobi.na strehe bom pa pač malo pazil. hehe !!
...Listnata vzmet se ali prekuje ali nategne ... če ti je všeč toliko bolje mene motijo avti ki se zibajo po cesti ... drugače je pa res tank ima pa kolega 440 Turbo in nekaj malega delanega in ti povem, da je kar živčen avto in spuščen drži še kar dobro ... L.p. Mad

Uporabniški avatar
5ka
Novinec

Napisal/-a 5ka Sr avg 02, 2006 9:45 pm

moj se ceste dobro drži razen po mokri cesti mam mal problemov z zadnim delom ki rad malo beži posvoje.ko se nazaj navadim na zadni pogon tud s tem nebo več problemov.veliko sem pridobil z 14 colskimi kolesi in 185 gumami prej je imel 13 * 175 in takrat ga je bilo kar težava lovit po cesti.to je verjetno posledica preoskih in previsokih pnevmatik(višina 70 ) sem imel pa tud polomnjene silne bloke na zadnjem delu lista.to smo popravl in zdaj je vredu. ta avto pa je tud zelo uravnotežen , motor predaj, menjalnik zadaj , veliko avta čez zadnjo os tako da ima zaradi tega boljše vozne lastnosti kot kakšen poznejši model. pravijo tud da je to zadni pravi volvo ki so ga naredl pa brez zamere tistih ki imajo poznejše modele!!!!! tud jaz če bi mel dnar bi rajš vozu par let starga al pa še clo novga in ne starga 21 let in upov da se še kako leto nebo razpadel!
sicer pa iščem prednji spojler od 340 GTE modela in pa originalne okrasne prage. no zadovolen bi bil tud z zadnim spojlerjem ampak mislim da je bil samo za tri in petvratni model ki ima krajšo zadno havbo.
hvala L.P. 5KA

ALLAH
Nov uporabnik

Napisal/-a ALLAH Če avg 03, 2006 12:03 am

jaz si lastim model 345GL, ki je dopolnil 25let. Prvi lastnik je bil oce in ima 208.000KM. 15let je bil vozen le poleti, zdej pa me caka v garazi, da najdem zaupanja vrednega mehanika za kompletno prenovo motorja. 1x je bil zaleten v znak, menjana je bla pa havba pa odbijac. ( po havbo smo mogl clo v nemcijo ) :o

Uporabniški avatar
5ka
Novinec

Napisal/-a 5ka Če avg 03, 2006 5:38 am

zgodba mojgo volva je. pred 21 leti ga je kupil en možak (finančno in drugače dobro situeran ) avto je dobro vzdrževal oz. tud žarnco so zamenal na volvoservisu ker je menil da lohk kdokaj zajebe če ne pozna avta. in nekaj podobnega se je zgodl ko je na hrvaškem dal zamenjat žarnice v armaturi(crkla osvetlitev) vse bi blo vredu če bi mu notr dal prave. ker jih en zabačn servis jasno ni mel so notr nalotal druge in po parih kilometrih je vezje okol števcev skurlo(navk zgodbe na jugu ne vozi na servis če ti je kej do avta). in pri okoli 200 000 km je avto v lj. dobil nove števce. edina stvar ki je do sedaj šla na motorju je bla vodna pumpa. streho in prednjo havbo so barval ker so mu avto polil z zavornim olom. pri svojih 76 letih se je odločil da avto proizvaja določen hrup( ena tapeta se na luknah malo oglaša pa mogoče še kaj ) in mi avto podaril. povedal mi je kaj se je z avtom dogajal ( čeprav ga je moj fotr poznal že ko je avto kupil) in povedal da avto nima 130 000 ampak mnogo več.avto mi je služil eno leto in potem je potrgal silne bloke zadaj. za eno leto sem ga parkiral in sedaj je spet na cesti. možakar pa si je takrat kupil novo mazdo serije 3. upam da ko nov več vozu da mi jo bo šenku kot volva hehehe.

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Če avg 03, 2006 8:41 am

Mad je napisal/-a:Listnata vzmet se ali prekuje ali nategne ...

Če pa je listnata vzmet pritrjena na os zadnjih koles POD osjo, se jo pa lahko podloži s takim kovinskim klocnom. Sem že vidu da tudi tako delajo (ameriški pick-upi).
Slika

Uporabniški avatar
5ka
Novinec

Napisal/-a 5ka Če avg 03, 2006 9:00 pm

rečmo da bi dobil sport fedre in amortizerje kako pa atestirat zadni del če podložiš? če si dal na yugota puše zadaj ga nisi mogu .

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mad Če avg 03, 2006 9:10 pm

5ka je napisal/-a:rečmo da bi dobil sport fedre in amortizerje kako pa atestirat zadni del če podložiš? če si dal na yugota puše zadaj ga nisi mogu .
...Kolikor vem sem take stvari reševal pri Turnšku ... on je pooblaščen da izdaja mnenje in ti overi kar naredi na lpp-ju naj fantje malo zaslužijo, ti pa se voziš v miru pred vsemi ;) če pa sam razdreš liste in jih odneseš k kovaču ki to dela ti jih bo poravnal oziroma zakrivil kar pač potrebuješ in noben ti ne bo mogel nič utrujat pa še bolj trd in stabilen bo v ovinku ... (Jeebiga se je povesilo majstor leta kj čmo :P :P :P ) L.p. Mad

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mad Če avg 03, 2006 9:12 pm

...na Yugotu sem imel čisto ravno listnato vzmet in zadnja kolesa so bila lepo ravna ;) . L.p. Mad

Uporabniški avatar
5ka
Novinec

Napisal/-a 5ka Pe avg 04, 2006 5:37 am

saj poznam kovanje listov .kako narest me je učiv moj kolega oz bivši sodelovc ki je biv v jugi vd državni prvak v rellyju in to jasno z yugotom. sam to je zamudno in zaj****. po tem sklepam da zadeve niso prav pocen če jih daš delat.

Uporabniški avatar
5ka
Novinec

Napisal/-a 5ka Ne avg 13, 2006 1:28 pm

no zdej je pa tud v salonu zamenjov petko
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost