Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
johnny21
Nov uporabnik

Kraj: Slovenia

Napisal/-a johnny21 Pe avg 18, 2006 2:33 pm

Živ

Amm... Iz Maribora si?

Hja poglej, jaz sem skoraj vsak vikend v Krškem in Novem mestu. Septembra pa bom tudi veliko v Ljubljani. 10.9. bom pa 100% v Ljubljani na Gospodarskem razstavišču, kjer se bo odvijal Motorshow. Naslednji vikend sem tudi v Sevnici.

Tkoda izberi eno lokacijo pa se vidmo ne?

lp
Johnny

changer
Novinec

Napisal/-a changer Pe avg 18, 2006 2:48 pm

F22_Raptor je napisal/-a:lepo to!!!! fak se mi sline cedijo!!! samo ki si s kočevja jas pa mbja. pi**o ne. maš kako sorodstvo v celju??? :P to bi si ful menjal ja. ker nimam rpm metra. pa še poceni ga maš. ful dobro. hmmm upam da boma našla skupni jezik.

lp

in ti naj bi bil neki avto navdušenec? halo, sej tip ni z drucga konca evrope! se usedeš v avtom se zapeleš in je! sori, ampak me razpizdi folk, k ne vidi dlje od svojga praga! halo, al si v sloveniji, in če ti je tri ure vožnje(al pa še manj) preveč, da dobiš tist, kr hočš, pa še nov folk spoznaš....ne vem no

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky Pe avg 18, 2006 3:47 pm

johnny21: mene pa zanima če ta maska paše na model 95 je pa tak za videtl moja ko tale spodnja sam da je bela. Je potrebn useen pobarvat masko?
Slika
LP Rok

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Pe avg 18, 2006 4:44 pm

če je 95 model bi že mogu met tako masko drgač pa moraš pazit luči nove/stare ker je med njimi minimalna razlika ker če bi recimo masko od GSI-ja tlaču na astro 95 pa naprej moraš še luči dat od stare astre ker drugač ne gre skup

F22_Raptor
Nov uporabnik

Kraj: maribor

Napisal/-a F22_Raptor Pe avg 18, 2006 4:57 pm

changer je napisal/-a:
F22_Raptor je napisal/-a:lepo to!!!! fak se mi sline cedijo!!! samo ki si s kočevja jas pa mbja. pi**o ne. maš kako sorodstvo v celju??? :P to bi si ful menjal ja. ker nimam rpm metra. pa še poceni ga maš. ful dobro. hmmm upam da boma našla skupni jezik.

lp

in ti naj bi bil neki avto navdušenec? halo, sej tip ni z drucga konca evrope! se usedeš v avtom se zapeleš in je! sori, ampak me razpizdi folk, k ne vidi dlje od svojga praga! halo, al si v sloveniji, in če ti je tri ure vožnje(al pa še manj) preveč, da dobiš tist, kr hočš, pa še nov folk spoznaš....ne vem no

uuuuuuuuu frajer. avto mi je star 10 let. na njega mislim nametat poceni zadeve. za en del ko košta 4 al 5 jurjov pa ne mislim dat zraun 10 al pa 15 jurjov za bencin. ni mi foter direktor. sam pa tut nimam miljonske plače. še mam druge zadeve zraun (živim iz mesca v mesec). zato pač razumi da išem dele bliž sebe.
johnny: ka to greš v sevnico ka je malo del od celja dol?? hmmmm ker v zrečah mam kolega. pa bi se mogoče res lahko dobla ja. samo klinc ko ne vem kak bom delal!! :evil: :evil: :evil: se še tak čujema pa se boma zmenla

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Pe avg 18, 2006 5:01 pm

F22_Raptor je napisal/-a:
changer je napisal/-a:

lp

uuuuuuuuu frajer. avto mi je star 10 let. na njega mislim nametat poceni zadeve. za en del ko košta 4 al 5 jurjov pa ne mislim dat zraun 10 al pa 15 jurjov za bencin. ni mi foter direktor. sam pa tut nimam miljonske plače. še mam druge zadeve zraun (živim iz mesca v mesec). zato pač razumi da išem dele bliž sebe.
johnny: ka to greš v sevnico ka je malo del od celja dol?? hmmmm ker v zrečah mam kolega. pa bi se mogoče res lahko dobla ja. samo klinc ko ne vem kak bom delal!! :evil: :evil: :evil: se še tak čujema pa se boma zmenla
sam na žalost ma changer prav ker iščeš spojler od GSI ne pa žarnice za žmigavce tko da se boš mogu res mal bl potrudit ker domov bodi sigurem da ti ga noben ne bo prinesu sploh pa ne za 3-5 jurjev za tak denar ga še u italiji na odpadu ne boš dobil

F22_Raptor
Nov uporabnik

Napisal/-a F22_Raptor Pe avg 18, 2006 5:16 pm

glej se ne domu. kdo pravi da domu. samo zaj se ni šlo za spojler. števec pa maska pa to... (sicer je števec tut za 10k ampak recimo no) em spojler je pa druga zadeva maš prau. ker je res redki primerek. se zaj če ga dobim bom premislo o zdevi. samo le vsaki če met za jega 15k +. moj sosed pa ga je dobo za 7k. mislim... :evil: se se bo našlo ka. či drgač ne ga bom pa komu sp**** :twisted:

Uporabniški avatar
johnny21
Nov uporabnik

Kraj: Slovenia

Napisal/-a johnny21 Pe avg 18, 2006 6:37 pm

OLa

johnny21: mene pa zanima če ta maska paše na model 95 je pa tak za videtl moja ko tale spodnja sam da je bela. Je potrebn useen pobarvat masko?

hm... ja, jaz mislim da je patent nosilcev enak, zdej kako je z lučmi (kot pravi Čare, da znajo mal odstopat), pa ne vem 100%, sam če je tko majhno odstopanje (aja jaz mislim da ga ni) se verjetno da malo poloviti na nosilcih od luči. Ampak jaz mislim da je patent nosilcev okoli prve maske na Astri 95l. popolnoma enak kot pri starejši. Spremenjena je samo maska. To je moje mnenje, nisem pa nikoli podrobno gledal te novejše, ker sem imel jaz pač tastaro.

Gen|uS: Ja masko je treba vsekakor pobarvati, ker je prekitana. Tole je bila maska poplnoma normalna, le da je bila levo zgoraj malo počena. Jaz sem vložil v njo nekaj truda in jo mal sfriziral, poleg tega pa še vrezal aluminjasto mrežico po meri. Tko da tole ni Copy of original ali Fake maska. Jaz je nisem nikoli potem zmontiral gor ker sem avto prodal. Sem pa imel NA to masko narediti še veke za luči in bi potem imel tole v enem kosu (veke mam še nekje doma)

To je to.

Aja F22_Raptor za sevnico tudi pri meni ni sigurno še, V Krškem sem pa 100%.

Lp
Johnny

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Pe avg 18, 2006 8:04 pm

nove luči so 1 cm daljše pa na notranjem robu pri maski mal bol naravnost odsekane tko da nove luči in stara maska ni šans da spraviš skup če pa delaš obratno maš pa med masko in lučjo pač tist 1 cm lufta

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky Pe avg 18, 2006 10:53 pm

čare je napisal/-a:nove luči so 1 cm daljše pa na notranjem robu pri maski mal bol naravnost odsekane tko da nove luči in stara maska ni šans da spraviš skup če pa delaš obratno maš pa med masko in lučjo pač tist 1 cm lufta

ker mamo doma še eno astro za tako pa ma staro masko pa nove luči sm vprašo
bom jutr posliko pa prlimo v to temo če vas ne moti :oops:
LP Rok

F22_Raptor
Nov uporabnik

Napisal/-a F22_Raptor So avg 19, 2006 1:50 pm

ne ne. ti kr. zmeni se ka rabiš. se ni samo moja debata :D

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky Ne avg 20, 2006 12:57 pm