F22_Raptor je napisal/-a:lepo to!!!! fak se mi sline cedijo!!! samo ki si s kočevja jas pa mbja. pi**o ne. maš kako sorodstvo v celju??? :P to bi si ful menjal ja. ker nimam rpm metra. pa še poceni ga maš. ful dobro. hmmm upam da boma našla skupni jezik.
lp
changer je napisal/-a:F22_Raptor je napisal/-a:lepo to!!!! fak se mi sline cedijo!!! samo ki si s kočevja jas pa mbja. pi**o ne. maš kako sorodstvo v celju??? :P to bi si ful menjal ja. ker nimam rpm metra. pa še poceni ga maš. ful dobro. hmmm upam da boma našla skupni jezik.
lp
in ti naj bi bil neki avto navdušenec? halo, sej tip ni z drucga konca evrope! se usedeš v avtom se zapeleš in je! sori, ampak me razpizdi folk, k ne vidi dlje od svojga praga! halo, al si v sloveniji, in če ti je tri ure vožnje(al pa še manj) preveč, da dobiš tist, kr hočš, pa še nov folk spoznaš....ne vem no
sam na žalost ma changer prav ker iščeš spojler od GSI ne pa žarnice za žmigavce tko da se boš mogu res mal bl potrudit ker domov bodi sigurem da ti ga noben ne bo prinesu sploh pa ne za 3-5 jurjev za tak denar ga še u italiji na odpadu ne boš dobilF22_Raptor je napisal/-a:changer je napisal/-a:F22_Raptor je napisal/-a:lepo to!!!! fak se mi sline cedijo!!! samo ki si s kočevja jas pa mbja. pi**o ne. maš kako sorodstvo v celju??? :P to bi si ful menjal ja. ker nimam rpm metra. pa še poceni ga maš. ful dobro. hmmm upam da boma našla skupni jezik.
lp
in ti naj bi bil neki avto navdušenec? halo, sej tip ni z drucga konca evrope! se usedeš v avtom se zapeleš in je! sori, ampak me razpizdi folk, k ne vidi dlje od svojga praga! halo, al si v sloveniji, in če ti je tri ure vožnje(al pa še manj) preveč, da dobiš tist, kr hočš, pa še nov folk spoznaš....ne vem no
uuuuuuuuu frajer. avto mi je star 10 let. na njega mislim nametat poceni zadeve. za en del ko košta 4 al 5 jurjov pa ne mislim dat zraun 10 al pa 15 jurjov za bencin. ni mi foter direktor. sam pa tut nimam miljonske plače. še mam druge zadeve zraun (živim iz mesca v mesec). zato pač razumi da išem dele bliž sebe.
johnny: ka to greš v sevnico ka je malo del od celja dol?? hmmmm ker v zrečah mam kolega. pa bi se mogoče res lahko dobla ja. samo klinc ko ne vem kak bom delal!!![]()
![]()
se še tak čujema pa se boma zmenla
johnny21: mene pa zanima če ta maska paše na model 95 je pa tak za videtl moja ko tale spodnja sam da je bela. Je potrebn useen pobarvat masko?
čare je napisal/-a:nove luči so 1 cm daljše pa na notranjem robu pri maski mal bol naravnost odsekane tko da nove luči in stara maska ni šans da spraviš skup če pa delaš obratno maš pa med masko in lučjo pač tist 1 cm lufta
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov