seat je napisal/-a:Ej mene pa zanima ce mogoc kdo ve kolk porabijo elektricni porabniki(avtoradiji,luci,ojacevalci in podobno) v avtomobilu koliko vec avto zato "pije" bencina in kako se to pozna pri moci motorja.
Clio24v je napisal/-a:električni porabniki nimajo nobene veze kok ti avto pokuri bencina
Clio24v je napisal/-a:Ne me narobe razumet če se ne motim električni porabniki nimajo nobene veze kok ti avto pokuri bencina.
Clio24v je napisal/-a:seat je napisal/-a:Ej mene pa zanima ce mogoc kdo ve kolk porabijo elektricni porabniki(avtoradiji,luci,ojacevalci in podobno) v avtomobilu koliko vec avto zato "pije" bencina in kako se to pozna pri moci motorja.
Ne me narobe razumet če se ne motim električni porabniki nimajo nobene veze kok ti avto pokuri bencina.Sploh pa to kar si naštel![]()
dgrejtest je napisal/-a:ne vem, no...
kolkr jest razumem, alternator polni od 1500 obratov naprej s polno mocjo. je tud skoz priklopljen na masino. iz tega lahko sklepam da lah pokuris stroma kolikor ga je, ne da bi dodatno obremenjeval masino...?? al se motim?
pero
kolkr jest razumem, alternator polni od 1500 obratov naprej s polno mocjo. je tud skoz priklopljen na masino. iz tega lahko sklepam da lah pokuris stroma kolikor ga je, ne da bi dodatno obremenjeval masino...?? al se motim?
pero
pero
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov