Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
Drey #24
Uporabnik

Kraj: Mars, The City Of Vipers

Napisal/-a Drey #24 So sep 16, 2006 11:22 pm

No dubu adapterje.. tut že monteran... zadeva pa zgleda takole:
Slika
Slika
Slika
8)

Uporabniški avatar
tuscani
Novinec

Kraj: Pivka

Napisal/-a tuscani Ne sep 17, 2006 12:29 pm

FreaK_22 je napisal/-a:Točno tak uradno je pač tak da jih je treba,naj bi se dala vsaka sprememba na avtu, ampak tak kot je sam rekel,koles na avtu ti ne poberejo dol zato ni take panike za te distančnike glede homologacije...jih imam sam 3 leta gor (15mm) in mi n RTI-ju niti enkrat niso opazli al pa zagnjavli ;)

Ne oni ti ne poberejo koles dol,jaz sem jih moral sam dol vzet tam zato ker je bila oznaka za širino feltne na notranji strani tam kjer je feltna privita na pesto in oni ki je pregledoval je pač ni mogel videt in sem mogel sam eno feltno dol vzet.
In če bi imel distančnike gor bi jih model verjetno opazil.
Customize your Korean http://www.TuscaniCustoms.com http://WWW.NEWTIBURON.COM

FreaK_22
Novinec

Napisal/-a FreaK_22 Ne sep 17, 2006 2:08 pm

Ja to je zdaj čist logično če greš homol. same feltne da neboš imel gor še distančnikov... v takem primeru kot si ga imel ti,razen če imaš cert. za njih.
Allways tuning

Uporabniški avatar
Asprex
Stalni uporabnik

Kraj: Lenart

Napisal/-a Asprex Ne sep 17, 2006 2:31 pm

Sej nazadnje to njih ne briga če maš ti distančnike gor, on ti pač mora narediti pregled tistega kaj boš homologiral pa če boš mel na streho privito felno! ;)

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R So sep 30, 2006 10:34 am

kako se pa kaj ti adapterji obnesejo pri vožnji? recimo taki kot jih ma drey na sliki. Ni to nič nevarnosti, da bi kaj potrgalo, al se zlomilo pri večjih obremenitvah? Ne bi rd kolesa kje zgubu po kkšnih ovinkih..

lp
Slika
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov