Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

mlah4
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Armatura Clio II B

Napisal/-a mlah4 Po avg 18, 2003 9:54 pm

K sm tele poste gledu za barvanje armature, sm reku da morm še jz neki narest iz to mojo bogo bedno armaturo...tko da bi mene zanimal, če bi jz lahko kakorkol poškodoval un desn air bag (al pa kar kol druzga, na kaj morm pazt itd.) pr cliotu (faza2). Vem da je pr fazi 1 prou posebi not, kle pa ne vem, tko da če bi kdor kol kej vedu o tem bi prosu če mi to lahko pove. Aja, pa še kje bi se kkšni beli števci dobil za tega istga cliota :D

Hvala,
ML
!!CLIO über alles!!

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon To avg 19, 2003 10:32 am

Čao!

Pr nas doma mamo tud ta avto. Men se itak zdi, da je barvanje zgornjega dela armature napačno, ker jo ponavadi barvaš v svetlo barvo. Pol ti pa med vožnjo sonce not prbija, pa se vse v šipi svet pol pa en k**c vidiš. Jest bi na tvojem mestu pobarval spodnji del armature, pa tisto plastiko na sredinski konzoli bi pofarbu na srebrno (al kej tazga).

Drgač pa veš, da je za airbag armatura tako uštimana, da se je en del pretrga, ko se le-ta napihne. Če boš bolj natančno pogledal, boš videl, da je na armaturi pred sovoznikom vidno območje (kvadrat), kjer je plastika tanjša. Tist rob se potem pretrga in ven skoč airbag.

Če že boš barvu morš bit tam ful previden, da kej ne odtrgaš, ker pol boš mel pa ful grdo.

mlah4
Nov uporabnik

Napisal/-a mlah4 To avg 19, 2003 8:48 pm

S tem kar si reku se čist strinjam, nebi barvu cele ampak sam srednjo konzolo, pa še to ne celo...najbrž...pa tud za un kvadratk vem, da se vid pa to. Pa če bi se odloču barvat, bi mogu armaturo dol vzet, pa vse razstavt, zato me zanima, če lahko kej poškodujm air bag, pr vzemanju armature dol...

hvala za odgovor

ML
!!CLIO über alles!!

dj robee
Nov uporabnik

Napisal/-a dj robee To avg 19, 2003 9:42 pm

Nixxon: Tisti "kvadrat" je čisto ločen od armature in plastika ni nič tanjša...le nižje je airbag montiran v tem "kvadratu" - "okencu"....tako da ko se airbag sproži načeloma :D armatura ostane cela in ne tako kot pri kakšni Octavii, kjer moraš zamenjati cel zgornji del armature

mlah4
Nov uporabnik

Napisal/-a mlah4 Sr avg 20, 2003 10:44 am

Tuki bi te pa mal popravu...pr novem cliotu (faza 2, al clio 3 al kokr kol že), je treba celo armaturo zamenat, če se ti airbar sprož, kej jo strga. Faza 1 ma pa posebi za airbag...tuki se vid logiga pa praktičnost izdelovalca...še ena taka izmed praktičnih je, da sovoznikov sedež nima spomina oz. se ne ustav tm kjer je bil nastavljen...moj oz. voznikov se pa...če bi kdo vn hodu da se bo lahko kdo uzad usedu, to zihr nebi bil jz...tko da bi to stvar raj obrnil...amoak to je še ena izmed bol logičnih...

Sorry, sam zgleda da jz ne znam jedrnato govort... :D
LP, ML
!!CLIO über alles!!

dj robee
Nov uporabnik

Napisal/-a dj robee Pe avg 22, 2003 11:22 am

Ja...očitno smo se mal zmedl...Faza II pa faza II B
Eni mu rečejo že Clio III

Uporabniški avatar
pro2c
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a pro2c Pe avg 22, 2003 11:38 am

nebi rad spet tezil: 8)

Clio A1
Clio A2
Clio B1
Clio B2
SlikaRenault Klub Slovenija [http://rk.avtomobilizem.com]

mlah4
Nov uporabnik

Napisal/-a mlah4 Pe avg 22, 2003 8:59 pm

Vsen hvala, armaturo sm dol vzeu, če koga zanima airbag ni u nevarnosti, je treba pa ene 13 šraufou odšrafat, 4 so za letvicam, pa une stranske plastike sm mogu dol vzet, da je šla lepo vn, tko da če koga zanima. Ni težko, če sm jz to lahko naredu lahko vsak.

LP, ML
!!CLIO über alles!!
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov