Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
fricko1
Novinec

Kraj: Koper

TUV Za zadnje luči - Polo 6N

Napisal/-a fricko1 So okt 14, 2006 10:27 am

Pozdravljeni, kupil sem prek oglasnika zadnje luči za polota (slika spodaj) luči imajo oznako E, prejšni lastnik mi je rekel da on jih ni homologiral, pa tudi da mi na tehničem in policaji niso težili. No jz bi pa vseeno to stvar vpisal v kartonček, kajti mam še nekaj stvari za vpisat pa bi še to dal zraven. No če ma kdo tuv za take luči bi zelo prosil če mi lahko piše na PM oz pošlje. Ali pa vsaj kje bi lahko dobil?

Lp Fricko
Priponke
2.jpg

Uporabniški avatar
clio (proton_freak)
Uporabnik

Kraj: Maribor

Re: TUV Za zadnje luči - Polo 6N

Napisal/-a clio (proton_freak) Če okt 19, 2006 3:37 pm

fricko1 je napisal/-a:Pozdravljeni, kupil sem prek oglasnika zadnje luči za polota (slika spodaj) luči imajo oznako E, prejšni lastnik mi je rekel da on jih ni homologiral, pa tudi da mi na tehničem in policaji niso težili. No jz bi pa vseeno to stvar vpisal v kartonček, kajti mam še nekaj stvari za vpisat pa bi še to dal zraven. No če ma kdo tuv za take luči bi zelo prosil če mi lahko piše na PM oz pošlje. Ali pa vsaj kje bi lahko dobil?

Lp Fricko

Po novem zadostuje E oznaka tako da lahko greš komot na lpp in ti jih tam vpišejo v kartonček ;)
Dokler se kadi je dobro!Ko se pa neha pa je sranje!

Uporabniški avatar
fricko1
Novinec

Kraj: Koper

Napisal/-a fricko1 Pe okt 20, 2006 10:54 am

a res, no pa bom šel vprašat. Hvala za nasvet.
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov