Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
minimi
Novinec

Napisal/-a minimi Po nov 13, 2006 2:09 am

RegY je napisal/-a:mi lahko samo poveš prosim kdo ti je to ponujal? jaz sem tudi nekaj razmišljal o takem posegu v mojega getza ;)

regy: offroad forum - Objavljeno: Pet Okt 29, 2004 12:43 am
več kot 2 leti je minilo. a ni nobenih rezultatov? al nisi resn? česi resn a je neizvedljivo?
ta zadnja misel me je razžalostila.
a si kontaktiru marolt 4x4 oz. janeza po 20. nov 04? ka sta ugotovila?
"že od nekdaj so mi všeč terenci... CESTNI terenci... torej visoke zverine s cestnimi zmogljivostmi, ter nizkoprofilnimi gumami". a je ostalo sam na tem?
mater sm zdj slabe volje..... :x
odo prespat zdj vse, zjutri xenonke pogledat, pa takoj janeza poiskat.
ps napišem ka bo ti pa prosim povej ka se je pr tb zgodlo da si obtičau samo na ideji
bolje mrtav umoran nego mrtav hladan

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Po nov 13, 2006 11:16 pm

zaenkrat je ostalo samo pri ideji... ampak če bi zadeva našla kake ideje kako spravit v dobri obliki brez večje obrabe materiala, pa da bi mel lih odveč keš za to, bi takoj šel v zadevo

ne vem, no... želja je, ampak preden jo bom uresničil, bom verjetno že tucsona al pa terracana fural :D :?
Slika

Uporabniški avatar
minimi
Novinec

Napisal/-a minimi Sr nov 15, 2006 11:55 am

stvar je taka, da, po pogovoru z go. na lpp in rti ter z samim šefom na rti(ker je go. bla nesigurna), se bullbar, ki bi mi ga sicer nekot naredl(v pon zvem več), ne da homologirat! je možnost ki je zelo draga in bi mi vzela veliko časa
glede višanja avta sem se menu z 6 majstri ki se stem ukvarjajo pa je le 1 omenu da pridem da si on to ogleda ker moru bi... in ko je začeu naštevat kaj je začeu kr jecljat ker sem mu vmes omenu homologacijo nakar je počasi zaključu razgovor kot ostalih pet na hitro "aaa ja, ki pa, kup si terenca " in tk tud je.
tok glede tega. na "suv look" pa še vedno kontam. zaslediu sm da so nekateri dvignjeni od tal 20 cm pa sm šou zmerit laguno-spredi 21 zadi 24 cm(od najnižje točke pragov nevem pa a je to sicer ista točka kot pri suv-ih) tk da po teh podatkih je itak dovolj visoka. ostane mi sam to da konc tedna pri majstru probam trofit bodi kitki bi dau robustn izgled pa felgne primerne temu. tu me pa premza pri dimenzijah ker še vedno nevem kk je stem razmerjem gume-podvozje oz. kej drugega. da ne odpiram nove teme: vem da pri kalkulaciji z 15" na 18" ni odstopanja pri pravilni izbiri dimenzij gum sam so tu dru ge stvari oz. sile ki jih je teba upoštevat (al pa ne? nevem). pa sprašujem na ka moram bit pozorn ker mislim širit blatnike pa nebi blo glih lepo če bi ble gume bol not.
kak predlog al nasvet? hvala
bolje mrtav umoran nego mrtav hladan
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov