Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Proton-Blaž
Stalni uporabnik

Kraj: Mb

Vprašanje

Napisal/-a Proton-Blaž Po nov 20, 2006 1:47 pm

Mene zanima kaj bi blo zdaj ko mam notr žarnice H1 60w dolge nevem kok so pa bi rad dal H1 90/100W kaj bi se zgodlo z fokusom al pa sam bi dal 100W v dolge luči ker niso skoz uklopljene...??
Hvala

Uporabniški avatar
marko01
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a marko01 Po nov 20, 2006 2:55 pm

polek tega da te bo htel kdo vun z avta potegnt in ... ti lahko pregorijo fokusu jaz tega na tvojem mestu nebi delo 8)
Lp by Mare

Uporabniški avatar
seeman66
Stalni uporabnik

Napisal/-a seeman66 Po nov 20, 2006 3:41 pm

Te žarnice NISO dovoljene za normalno cestno uporabo. Ne delaj neumnosti, ker te lahko drago stanejo.

lp

Uporabniški avatar
sport
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a sport Po nov 20, 2006 4:46 pm

Imam 100w namesto 55w pa lahko rečem da ni kake razlike.
Raje nabavi isto watažo samo da svetijo belo se dosti bolje vidi.

L.P.
Vozi hitro in reskiraj

Proton-Blaž
Stalni uporabnik

Kraj: Mb

Napisal/-a Proton-Blaž Po nov 20, 2006 9:20 pm

sport: Kaj pa fokusi so se kaj uničli al pa kaj takega? Kaj dolge luči v h1 žarnicah so 100w al kaj?

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Po nov 20, 2006 9:26 pm

Proton-Blaž je napisal/-a:sport: Kaj pa fokusi so se kaj uničli al pa kaj takega? Kaj dolge luči v h1 žarnicah so 100w al kaj?

kakor jaz vem je v H1 zarnici samo ena zarilna nitka to pomeni ali samo 55W 12V zarnica
ali pa 100W 12V zarnica... za dolge moras imeti posebej... zarnico
H4 ima zato 2 nitki in s tem dve moci 60W dolge 55W kratke
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
g.Kromfelna
Novinec

Napisal/-a g.Kromfelna Po nov 20, 2006 10:56 pm

Me zanima kakšno imate kaj mnenje o debilih z dvignjenimi lučmi, ki namerno parajo živce. Morajo pa res namerno imet tako nastavljeno, ker bi bilo čudno, da ne skapirajo, da osvetljujejo cel avto za katerim vozijo. Moraš bit totalno nesposoben za volan, če vidiš da ti snop nese na zadnje steklo pred tabo vozečega vozila in ne nekaj malo nad tablico, ali celo pod.

Pišem sem, ker imam vprašanje in je naslov teme "vprašanje", če bi nekaj trdil, kar deloma tudi, bi poiskal temo "splošno" ali "trditev" in pisal tja ali odprl novo temo. Upam, da sem se odločil prav.

Res pa ne govorim o "stylingu", ampak o debilih. Mogoče bi res moral uporabiti temo splošno, ker govorim o splošni problematiki.

In sedaj o teh močnih 500W lučeh v največkrat 10 in več let starih fokusih. Problem pri močnih lučeh je ta, da čeprav so pravilno nastavljene, vsaj nekaj pod zadnje steklo spredaj vozečega vozila, vseeno toliko bleščijo, da osvetljujejo temu notranjost in nervirajo, motijo, jezijo, jemljejo koncentracijo, voznika.

Če bo šlo tako naprej bo potrebno zadaj namontirat eno dolgo luč in jo tu pa tam uporabit in posvetit nazaj, saj razno signaliziranje z bremz-lučjo in meglenko (te verzije ne prakticiram), ne pomaga. Mogoče je vzrok temu aroganca ali splošen, prej omenjen problem.

Uporabniški avatar
vorteks
Novinec

Kraj: lublana

Napisal/-a vorteks Po nov 20, 2006 11:07 pm

hehe, folk se gre reflektor stajling.. hudo :clapclap

popolnoma se strinjam z zgornjim postom!
SlikaSlika
SlikaSlika
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov