Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
fricko1
Novinec

Kraj: Koper

Menjava števca

Napisal/-a fricko1 To dec 19, 2006 1:18 pm

Pozdravljeni!

Zanima me če je kdo že menjal števec pri polo-tu 95-00L. Obstajata dve obliki števca za ta model (spodaj slika). Jz bi si menjal števec kr je ta novejši bistveno lepši. Zanima me če bi sploh deloval.

Lp Matic
Priponke
1178911_5.jpg

Uporabniški avatar
mloncar
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a mloncar To dec 19, 2006 1:25 pm

Vse se da, če le imaš dovolj znanja, živcev ali pa denarja... :lol:

Uporabniški avatar
fricko1
Novinec

Napisal/-a fricko1 Če jan 04, 2007 10:23 pm

mloncar je napisal/-a:Vse se da, če le imaš dovolj znanja, živcev ali pa denarja... :lol:
no zdej nevem če se ti hočem zahvalit za odgovor, ker s tem odgovorom mi nisi prav nič pomagal. Kako ste eni ljudje bedasti ej, mislim raje bodite tiho kot pa pišete neke gluposti in se delate pametni.

No bi pa prosil če se je že kdo slučajno igral s tako zadevo, pa bi prosil za resne odgovore.

Lp Fricko

Uporabniški avatar
pinny
Poznavalec foruma

Kraj: Šoštanj

Napisal/-a pinny Če jan 04, 2007 10:28 pm

Upam da se ti bo najdu kir k ti bo pomagu, k mislim da zna tale debata it v kako drugo smer :)
pa le vrejdi zrihti ptevce če boš rihtu, da nau pol šou polo preveč :lol:

punto_16v
Nov uporabnik

Kraj: slov. konjice

Napisal/-a punto_16v Če jan 04, 2007 11:18 pm

števci načeloma bi mogli pasat, poglej (če imaš to možnost) tvoje konektorje za števec pa konektorje od novejšega đštevca, če imata iste potem si zmago :lol:
velik uspeha

Uporabniški avatar
black
Poznavalec foruma

Napisal/-a black Če jan 04, 2007 11:28 pm

Pomoje pašejo.Tudi zmontirat se da brez problema.

Pa upam da so pri novemu tipu popravli napako z osvetlitvijo števcev.Pri staremu skozi crkujejo žarnice :roll:

Uporabniški avatar
RedBaron
Poznavalec foruma

Kraj: Med Velenjem in Slovenj Gradcem

Napisal/-a RedBaron Pe jan 05, 2007 11:03 am

Novejši števci imajo lučko za bencin (ki je stari nimajo), tako da ne vem če bi potem lučka delala.

Prav tako imajo novejši števci kontrolno lučko za AirBag, medtem ko je pri starejših polotih le-ta zraven stikala za ogrevanje zadnjega stekla.

Pa še ena zadeva je, mislim da se vezje od "kodno varovanega vžiga" nahaja ravno v števcih, tako da bi ob menjavi števcev moral na novo sprogramirat to zadevo, da bi avto vžgal.

Nekdo je spraševal o osvetlitvi, stari števci imajo osvetlitev rešeno z dvema žarnicama na vrhu števcev, novejši pa imajo več LED diod na samem vezju.

Uporabniški avatar
Falco'
Poznavalec foruma

Napisal/-a Falco' Pe jan 05, 2007 12:03 pm

kabli nimajo enakih priklopov. obrati, števec hitrosti, nivo bencina in temperatura se dajo priklopit brez problema, tudi žmigovci, ostalo pa nevem... :lol: ;)
[OO-(||||)(||||)-OO]

Uporabniški avatar
fricko1
Novinec

Napisal/-a fricko1 So jan 06, 2007 2:15 pm

No za enkrat hvala za nasvete, v pon. dobim števec in konektor zraven, bom mal pregledau kake žice grejo gor. Sej teh lučk za airbag, pa bencin in za zadnjo šipo ne rabim, pa tudi itak nimam vhodne žice.
Vam sporočim ko ga dobim.

Lp

Uporabniški avatar
fricko1
Novinec

Napisal/-a fricko1 Sr jan 10, 2007 10:07 pm

Spet sem vam javljam, no števec sem dobil, dalo se ga bi priključit to je najmanjši problem.
Tapravi problem pa je ta da mi ne gre v amaturko, na to nism niti pomislu, za ga vstavit noter, bi mogu menjat celotni notranji nosilec, pa plastiko pred števcem, no v bistvu en kup stroškov. Odločil sem se pa takole, če kakšenemu nuca takle števec, mu ga prodam, če ne se bom projekta lotil ko bom malo pri denarju in pri času.

Zahvaljujem se za vaše nasvete.

Lp Fricko
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov