Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
LowRider
Nov uporabnik

Kraj: Videm ob Ščavnici

Pomoč, prosim!!

Napisal/-a LowRider Če sep 04, 2003 8:48 am

Že nekaj časa razmišljam o nakupu novih kromiranih platišč 20col, ampak klinc ki ni teko keša. :twisted: Sedaj se mi v glavi poraja misel, kaj če bi ta-stare dal kromirat.
Problem pa nastane prav tu.
Ali se alu lahko kromira in kje je kak mojter za ta opravila. Pa še informativna cena me približno tudi zanima. (19col. 12 kraka)
Mercedes

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a WhiteCell Če sep 04, 2003 9:18 am

v SLO ne...
ALU se ne da..
neki je Salejev fotr probaval...samo nevem kako se je izšlo...
bolj se splača naročit...
V8 POWER

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Če sep 04, 2003 9:27 am

kdo ti to lahko kromira res ne vem.čeprav vem,da JERMAN (znani slo. motociklist) jih popravlja (lita platišča namreč).če ti to lahko on naredi ugibam (zato prosim,če kdo ve bolje naj me ne napada).zadnjič sem objavil dokaj širok seznam imen glede litih platišč in zato poglej njihove strani.sicer je pa imeti lowrider čisto nekaj drugega kot navaden tuning.s tem je tudi v evropi dosti slabše.

imam super slike lowriderjev iz tekmovanj iz amerike pa na netu strani ne morem najt :( . stran se je imenovala Lowproz.com ampak na googlu je sploh ne najde.

lp

Uporabniški avatar
bravura
Uporabnik

Kraj: Ilirska Bistrica - okolica

Napisal/-a bravura Če sep 04, 2003 9:44 am

kako to da se aluminij ne da kromirat???? Itak da se ga da, samo mora bit zeloooo dobro spoliran da se potem stvar ne lušči dol!
Never drive faster, than your guardian angel can fly.

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Če sep 04, 2003 10:03 am

Vsako feltno se da kromirat, kokr jest vem.

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Sale Če sep 04, 2003 4:01 pm

bravura je napisal/-a:kako to da se aluminij ne da kromirat???? Itak da se ga da, samo mora bit zeloooo dobro spoliran da se potem stvar ne lušči dol!

Problem je v tem, da v feltnah ni samo aluminij ampak je ponavadi neka čudna zlitina (magnezij,...) in tam se zatakne. Poleg tega še do nedavnega v SLO niso imeli zadosti velikih banj za kromirat feltne. Mogoče je zdaj že kaj drugače.

Torej, mi smo probali vse sorte variant, da bi nam uspelo - zaenkrat smo obupali. Sicer so bile pa že debate na to temo, tako da je treba mal po forumu pobrskat.
Slika Slika
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov