CockroaC je napisal/-a:Ja samo zima mine avto pa se nea cudezno sam popravi ... fajn je ce mas kaki plan B kak bos odpr vrata ce ze delas nekaj ..
Dj umer se ze.
PiLLLe je napisal/-a:S|icKeR je napisal/-a:sicer za škode ne vem če majo, ampak pr audiju so že v tovarni misl na take styling projekte kt ga je naredu courage. in sicer majo na kluču tipko, kater samodejno odpre prtlažnik. ti ga morš sam še vzdignt.
LoL prijava leta![]()
![]()
FireSTORM je napisal/-a:PiLLLe je napisal/-a:S|icKeR je napisal/-a:sicer za škode ne vem če majo, ampak pr audiju so že v tovarni misl na take styling projekte kt ga je naredu courage. in sicer majo na kluču tipko, kater samodejno odpre prtlažnik. ti ga morš sam še vzdignt.
LoL prijava leta![]()
![]()
podpis![]()
![]()
drugače pa slicker, bmw že to tudi ma a veš?![]()
niti potegnit ne rabiš za vrata ker se sama odprejo, pa za zapiranje isto velja
Black_Racer® je napisal/-a:FireSTORM je napisal/-a:PiLLLe je napisal/-a:S|icKeR je napisal/-a:sicer za škode ne vem če majo, ampak pr audiju so že v tovarni misl na take styling projekte kt ga je naredu courage. in sicer majo na kluču tipko, kater samodejno odpre prtlažnik. ti ga morš sam še vzdignt.
LoL prijava leta![]()
![]()
podpis![]()
![]()
drugače pa slicker, bmw že to tudi ma a veš?![]()
niti potegnit ne rabiš za vrata ker se sama odprejo, pa za zapiranje isto velja
To sem že js mel na jugecu 8 let nazaj,da sem sam na gumb prtisno in se mi je hauba odklenla in sama odprla![]()
Za malo dela in malo stroškov sem to naredo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov