Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
rhino
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a rhino So feb 17, 2007 11:03 pm

Uf dokaj drag pregled,16k.Glede na to da pride tehnični pregled okrog 7k sit,na katerem tudi preverijo svetilnost.Kaj pa če bi pregled svetilnosti opravil na tehničnem,ti dajo potrdila pa greš s tisim na LPP ali RTI pa ti zaračunajo 5k za vpis.
:P

Uporabniški avatar
Thor
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a Thor Ne feb 18, 2007 9:03 am

rhino je napisal/-a:Uf dokaj drag pregled,16k.Glede na to da pride tehnični pregled okrog 7k sit,na katerem tudi preverijo svetilnost.Kaj pa če bi pregled svetilnosti opravil na tehničnem,ti dajo potrdila pa greš s tisim na LPP ali RTI pa ti zaračunajo 5k za vpis.
:P

...mogoče sem malo skopo obrazložil. Pregled za homologacijo so opravili na tehničnih pregledih v Novi Gorici, tam kjer opraviš običajni tehnični pregled, mislim da razlika v ceni je pa v tem, da so prišli z lpp-ja v Novo Gorico in to so tudi zaračunali. Pač meni ni bilo treba v Ljubljano, ker tistih 9k razlike bi jih tako ali tako porabil za pot.

Uporabniški avatar
rhino
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a rhino Ne feb 18, 2007 10:24 am

Aha!Hvala za te informacije,pridejo zelo prav.. :D
Aja še to:so ti tam pregledali samo svetilnost,ali še kaj drugega.Ker potem homologacijo raje opravim takrat ko bom mel tehnični pregled,oz. ko je registracija avta.

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Po feb 19, 2007 10:18 am

Thor, maš kako sliko sprednjih in zadnjih luči? Kje si jih kupil?
Slika

Uporabniški avatar
Thor
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a Thor Sr feb 21, 2007 9:48 pm

Nixxon je napisal/-a:Thor, maš kako sliko sprednjih in zadnjih luči? Kje si jih kupil?

...slike so v salonu...bmw...thor, kupil sem jih pa v beps-u, udine - italija.
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov