Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
Corleone
Novinec

Nižanje Nissan Primera

Napisal/-a Corleone Po mar 12, 2007 4:45 pm

Prijatelj ima Nissan Primero 1.6 SLX in bi jo rad znižal. Pri A3M-u so mu obljubili znižanje za 3,5 do 4 cm z fedri FK. Zanima me kake izkušnje imate z FK in A3M, kaka je cena glede na konkurenco in kake so čakalne dobe. Prav tako če ima Primera kake specifike glede nižanja (kakor recimo Audi A4...).. Hvala za informacije...

Uporabniški avatar
Paris
Uporabnik

Kraj: Somewhere over the rainbow

Re: Nižanje Nissan Primera

Napisal/-a Paris Po mar 12, 2007 7:50 pm

Corleone je napisal/-a:Prijatelj ima Nissan Primero 1.6 SLX in bi jo rad znižal. Pri A3M-u so mu obljubili znižanje za 3,5 do 4 cm z fedri FK. Zanima me kake izkušnje imate z FK in A3M, kaka je cena glede na konkurenco in kake so čakalne dobe. Prav tako če ima Primera kake specifike glede nižanja (kakor recimo Audi A4...).. Hvala za informacije...

Z vzmetmi FK ni problema. Z A3M so pa sami križi! Za ostalo ti bo pa ker povedu k ma FK vzmeti. Jst mam H&R. Glej ga zlomka prav tako iz A3M; k*** so mel akcijo! :jy
Slika

leoCar
Poznavalec foruma

Kraj: prekmurje

Napisal/-a leoCar Po mar 12, 2007 8:23 pm

Sam sem tudi nižal primero 1,6 letnik 98, vendar z apex-som, pa je mel zelo dobro lego, z serijskimi amortizerji, Naj pazi le da mu naredijo dobro optiko, drugače pa naj kar vzame FK vzmeti.
BMW E46

Uporabniški avatar
Corleone
Novinec

Napisal/-a Corleone To mar 13, 2007 3:34 pm

še eno kolegovo vprašanje:

zanimam me še, za kaj se naj odločim od feder?

a3m mb - FK fedre za 150€ + montaža 50€ + 30€ optika
rsr lj - weitec fedre za 152€ + montaža in optika skupaj 90€ nekje

na rsru so mi rekli, da je kvaliteta weiteca nekaj takega kot h&r, samo pač ceneje, FK pa tudi nekaj takega, ni neke velike razlike od h&r, ali ima kdo izkušnje že s katero od teh dveh firm? katero mi svetujete.

lp

leoCar
Poznavalec foruma

Napisal/-a leoCar To mar 13, 2007 3:39 pm

Naj vzame raje weitec, prej pa se naj pozanima kak je z homolomo, papirji??
Ker FK mislim da ma iskušnje bol z nemškimi avti kot pa z japonskimi, če ni res me naj nekdo popravi.
BMW E46

Nasty
Uporabnik

Napisal/-a Nasty To mar 13, 2007 6:02 pm

Kolikor so mi stvari poznane (in so mi kar dobro), je edini uradni (s pogodbo) uvoznik za FK Automotive GmbH, za SLO podjetje PRO-CAR d.o.o..

Uporabniški avatar
Corleone
Novinec

Napisal/-a Corleone Sr mar 14, 2007 4:07 pm

stvar je taka, da je sedaj dobil informacije, da ima veliko možnost, da se amortizerji uničijo že v enem letu, če montiraš krajše vzmeti. Temu bi se naj dalo izogniti le s tršanjem amortizerjev ali pa montažo drugih. Obenem pa tudi, da naj bi se poslabšala lega na cesti, če samo menjaš vzmeti, ne pa tudi tršaš ali zamenjaš amortizerjev. Vaše izkušnje?

leoCar
Poznavalec foruma

Napisal/-a leoCar Sr mar 14, 2007 5:03 pm

Avto mam že nižan 3leta oz 60kkm pa so amortizerji še vredu, na primeri sem mel športne vzmeti 2leti pa je bilo vse OK, pa verjemi mi da je na nissanu bila dosti bolša lega z športnimi vzmetmi kot brez, garantirano!
BMW E46

Uporabniški avatar
Corleone
Novinec

Napisal/-a Corleone Sr mar 14, 2007 6:41 pm

leoCar je napisal/-a:Avto mam že nižan 3leta oz 60kkm pa so amortizerji še vredu, na primeri sem mel športne vzmeti 2leti pa je bilo vse OK, pa verjemi mi da je na nissanu bila dosti bolša lega z športnimi vzmetmi kot brez, garantirano!

ok, leocar, kolega se zahvaljuje za tvoje informacije, spremljanje teme in vrnitev upanja v teorijo o boljšem oprijemu s sledečimi predelavi. mogoče bomo dodali kako slikco na forum ko bodo vzmeti vgrajene... :D
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov